Το νέο μεγάλο άνοιγμα της ΙΚΕΑ και το πλάνο των 3 δισ. πελατών σε όλο τον κόσμο

Το νέο μεγάλο άνοιγμα της ΙΚΕΑ και το πλάνο των 3 δισ. πελατών σε όλο τον κόσμο
epa06937500 (FILE) - Flags of the Swedish home furnishing company IKEA fly in front of the IKEA store in Kaarst, Germany, 11 October 2017 (reissued 09 August 2018). IKEA on 09 August 2018 opened its very first store in India's Hyderabad. EPA/SASCHA STEINBACH

Η σουηδική εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί σε 12 καινούριες αγορές.

 

 

Την πρώτη της απόπειρα να μπει στην Λατινική Αμερική σχεδιάζει η ΙΚΕΑ, ανακοινώνοντας ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα επέκτασης σε 12 νέες αγορές, με στόχο να προσελκύσει ως το 2025 συνολικά 3 δισ. πελάτες.

Μέσα στα επόμενα χρόνια ο σουηδικός κολοσσός σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε Χιλή, Κολομβία και Περού, μέσω ενός νέου franchise που ονομάζεται «Falabella». Επιπλέον, η Inter Ikea, ο παγκόσμιος franchisor της Ιkea ανέφερε ότι η εταιρία σκοπεύει να αρχίσει να διαθέτει τα προϊόντα της στο Μεξικό, την Εσθονία, το Πουέρτο Ρίκο, το Λουξεμβρούργο, τις Φιλιππίνες, την Ομάν και τη Μακάο.

«Μέχρι το 2025, θα έχουμε την δυνατότητα να απευθυνόμαστε και να αλληλεπιδρούμε με 3 δισ. ανθρώπους», ανέφερε ο CEO της Inter Ikea, Torbjorn Loof. «Θα προσφέρουμε νέους τρόπους να αγοράζει κανείς τα προϊόντα μας – online, σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και στα κέντρα των πόλεων», συμπλήρωσε.