Το πρώτο διαδικτυακό σποτ της ΝΔ

Το πρώτο διαδικτυακό σποτ της ΝΔ
(Ξένη δημοσίευση) Υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη (Κ), συνεδρίασε το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, σε διευρυμένη σύνθεση, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στο σχετικό video υπονοείται ότι στις 6 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί πιθανότατα το γαλάζιο πρόγραμμα.

Μετά την έναρξη της διαδικτυακής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό μήνυμα “Μας πήγαν πίσω. Τώρα πάμε μπροστά.”, στον αέρα είναι πλέον και το σχετικό video.Μετά την έναρξη της διαδικτυακής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό μήνυμα “Μας πήγαν πίσω. Τώρα πάμε μπροστά.”, στον αέρα είναι πλέον και το σχετικό video.

Με την ίδια αισθητική προσέγγιση σε επίπεδο δημιουργικού και χρωμάτων, σήμερα, το post production βίντεο διάρκειας 26 δευτερολέπτων παρουσιάζει τα σημαντικότερα προβλήματα, που κατά τη ΝΔ προκάλεσε η απελθούσα κυβέρνηση τους τελευταίους επτά μήνες. Και με τη λέξη “Ξεκινάμε” επιχειρεί να δώσει θετικό μήνυμα εκκίνησης της προσπάθειας για την επόμενη ημέρα.

Προς το τέλος του video αναφέρεται η έκφραση “Περισσότερα στις 6 Σεπτεμβρίου…”. Στοιχείο που ενισχύει τις πιθανότητες αυτή η ημερομηνία να αποτελέσει σημείο σταθμό για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου εν τω μεταξύ είναι η τελευταία προθεσμία κατάθεσης των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο και η ομάδα επεξεργασίας των ψηφοδελτίων (Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Γκιουλέκας, Θανάσης Μπούρας και Κώστας Τασούλας) έχει ξεκινήσει επαφές, με γαλάζιες πηγές να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στις λίστες και πως παρά τη δέσμευση του προέδρου ότι θα σεβαστεί τη σταυροδοσία της 25ης Ιανουαρίου, υπάρχει περιθώριο για μηνύματα ανανέωσης.

Πηγή: news247.gr