To Snapchat αλλάζει

To Snapchat αλλάζει
Photo:

Η Snap Inc ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό της κοινωνικής εφαρμογής με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους νέους χρήστες.

Η Snap Inc ξεκίνησε τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής Snapchat, ο οποίος επικεντρώνεται στις ξεχωριστές δημοσιεύσεις των χρηστών, των εκδοτών και των δημιουργών περιεχομένου, επιδιώκοντας την απλοποίηση της πλοήγησης και την προσέλκυση νέων χρηστών.

Γνωστό για τα μηνύματά του που εξαφανίζονται δευτερόλεπτα μετά την ανάγνωσή τους, το Snapchat είναι άκρως δημοφιλές μεταξύ των νέων, ωστόσο αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό από το Facebook και το Instagram.

Από τη στιγμή που η εταιρεία έκανε είσοδο στο Χρηματιστήριο τον Μάρτιο η Snap έχει επανειλημμένα απογοητεύσει την Wall Street και τους επενδυτές με την επιβράδυνση της ανάπτυξης χρηστών. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να εξετάσει διάφορους τρόπους προκειμένου να αποκτήσει νέους χρήστες και να τους κάνει να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή της.

Η Snap δήλωσε ότι η ανασχεδιασμένη εφαρμογή θα επιτρέπει στους χρήστες από εδώ και στο εξής να βλέπουν συζητήσεις και ιστορίες από τον κοινωνικό τους κύκλο, από τη σελίδα εκκίνησης, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα εύκολα και σύντομα να διαβάζουν αναρτήσεις από εκδότες και δημιουργούς περιεχομένου.

Ο CEO της εταιρείας, Έβαν Σπίγκελ, δήλωσε ότι η Snap θα κατασκευάσει περισσότερα εργαλεία, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό τους πέρα ​​από τους φίλους τους, καθώς και την δυνατότητα live μετάδοσης, η οποία σήμερα ισχύει στο Instagram και το Twitter.