Το Stranger Things επιστρέφει– Αυτή είναι η ημέρα που θα κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν (Βίντεο)

Το Stranger Things επιστρέφει– Αυτή είναι η ημέρα που θα κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν (Βίντεο)

Τα δώρα του Netflix για τους φανατικούς της σειράς μυστηρίου; Η ημερομηνία, το poster και ένα teaser για την τρίτη σεζόν.

Ένα καλοκαίρι τα άλλαξε όλα. Μπορεί αυτή η φράση να αναφέρεται στο πρώτο καλοκαίρι, το καλοκαίρι του 1982 για την ιστορία του Stranger Things. Τότε που ο Γουίλ μπήκε στη διάσταση του Ντεμογκόργκον. Μπορεί να αναφέρεται στο καλοκαίρι του 2016 που προβλήθηκε η πρώτη σεζόν της σειράς.

Μπορεί όμως να αναφέρεται και στο καλοκαίρι του 2019, όταν και θα κυκλοφορήσει ο τρίτος κύκλος από το Netflix. Γιατί όπως οι προηγούμενοι δύο κύκλοι ανέτρεψαν εντελώς το Χόκινς και έφεραν την καταστροφή, αλλά και τη νίκη, έτσι μπορεί και αυτή η σεζόν να αφήσει πίσω της μεγαλύτερη καταστροφή.

Οι ήρωες επιστρέφουν δύο χρόνια μετά και με κάποιους να έχουν πάρει δρόμους μακριά από το Χόκινς και την τρέλα της παράλληλης διάστασης του Ντεμογκόργκον. Το Netflix έκανε πιο συγκεκριμένα τα πράγματα όσον αφορά την κυκλοφορία και το περιεχόμενο της τρίτης σεζόν, με την 4η Ιουλίου, ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ να μην επιλέγεται τυχαία.

Η προηγούμενη σεζόν είχε κυκλοφορήσει στο Halloween, τώρα 4η Ιουλίου. Σίγουρα θα εμφανιστεί μια σημειολογία πίσω απ’ αυτό. Εκτός από την ημερομηνία, η πλατφόρμα δημοσίευσε το επίσημο poster και ένα teaser που έρχεται να συνδεθεί με το teaser που είχαμε δει με τους τίτλους των 8 επεισοδίων.

Το περίφημο πρωτοχρονιάτικο σόου του Ντικ Κλαρκ στην Times Square βρίσκεται στο επίκεντρο και εμφανίζονται φράσεις που είχε πει η Eleven στο φινάλε της περασμένης σεζόν. Το τι θα συμβεί με τον δαίμονα και πόσοι από τους ήρωες μας θα είναι ζωντανοί στο τέλος, θα φανεί στις 4 Ιουλίου.

Φωτογραφία: Netflix