Το βίντεο-απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τις εξελίξεις στο Ποτάμι: «Μας λάβωσαν – δεν μας σκότωσαν»

Το βίντεο-απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη για τις εξελίξεις στο Ποτάμι: «Μας λάβωσαν – δεν μας σκότωσαν»
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της Κυβέρνησης, στην Ολομέλεια της Βουλής, Αθήνα, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντά σε όσους ισχυρίζονται ότι το κόμμα παύει να υφίσταται μετά τη διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετείται πάνω στις εξελίξεις στο Ποτάμι, από όπου σήμερα αποχώρησαν ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός εξαιτίας της διαφωνίας τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μετά και από την αποχώρηση του Σπύρου Δανέλλη το κόμμα πλέον δεν μπορεί να συγκροτήσει κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς έχει απομείνει με τρεις βουλευτές, οι οποίοι θεωρούνται πλέον ανεξάρτητοι, και ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα μιλά στην ολομέλεια της βουλής ως αρχηγός κόμματος.

«Ορισμένοι λένε τις τελευταίες ώρες ό,τι: “πάει το Ποτάμι, τέλειωσε”», αναφέρει ο Στ. Θεοδωράκης στο μήνυμά του και συνεχίζει απαντώντας πως «Μας λάβωσαν – δεν μας σκότωσαν. Δεν μας σταμάτησαν – συνεχίζουμε»

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος του Ποταμιού:

Δείτε ακόμη: Πώς Πρέσπες και ψήφος εμπιστοσύνης «ροκάνισαν» τέσσερα ολόκληρα κόμματα