To βίντεο που έγινε viral: Ο Ομπάμα προετοιμάζεται για συνταξιούχος

To βίντεο που έγινε viral: Ο Ομπάμα προετοιμάζεται για συνταξιούχος

O πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να οργανώσει το μέλλον του μετά το τέλος της θητείας του. 

Η θητεία του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα ολοκληρώνεται και ο ίδιος φαίνεται πώς έχει χαλαρώσει…και το απολαμβάνει.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ο Ομπάμα έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό ρεσιτάλ και τελευταίο παράδειγμα είναι το βίντεο στο οποίο φαίνεται πώς προετοιμάζεται για τον …καναπέ.

Αφού λοιπόν λήξει η θητεία του, ο Ομπάμα καταγράφεται να ψάχνει αγωνιωδώς εναλλακτικές για να απασχοληθεί, καταφεύγοντας για συμβουλές ακόμα και στον πρόεδρο της βουλής των Αντιπροσώπων, τον Ρεπουμπλικανό Τζον Μπένερ.

Στα πλάνα που ακολουθούν ο Ομπάμα από πρόεδρος των ΗΠΑ μετατρέπεται σε «Διοικητής του καναπέ», μέχρι να ανακαλύψει τις μικρές χαρές μακριά από τις έγνοιες της ηγεσίας.

Έτσι, αποφασίζει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης για την αίτηση του οποίου στο αρμόδιο γραφείο χρειάζεται να περιμένει την σειρά του, όπου η υπάλληλος του ζητά πιστοποιητικό γέννησης με την γυναίκα να αμφιβάλλει για τη γνησιότητά του.

«Είναι πραγματικό», τονίζει ο Ομπάμα. «Είναι;», τον ρωτάει γεμάτη αμφιβολία η υπάλληλος.

Το χαριτωμένο σκετσάκι παραπέμπει φυσικά στο σάλο που είχε προκληθεί όταν ο νυν υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, είχε υποστηρίξει ότι ο Ομπάμα δεν είχε γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά και στα «σενάρια» ότι το πιστοποιητικό του ήταν πλαστό.

Δείτε το βίντεο: