Το βραβείο «Exceptional Manager» για το 2017 παρέλαβε ο CEO της Elbisco

Το βραβείο «Exceptional Manager» για το 2017 παρέλαβε ο CEO της Elbisco

Στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της εταιρείας και τις επενδύσεις των επόμενων ετών αναφέρθηκε ο Δημοσθένης Ραμαντάνης κατά την παραλαβή του βραβείου.

Με τη διάκριση «Exceptional Manager 2017» τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elbisco, κ. Δημοσθένης Α. Ραμαντάνης, στο πλαίσιο του 17ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό κέντρο ΠΛΑΖΑ στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του περιοδικού The Business Review.

Το βραβείο Exceptional Manager απονέμεται κάθε χρόνο σε επικεφαλής επιχειρήσεων που διακρίνονται για το ήθος, την προσωπικότητα, τα επιτεύγματα και τις ικανότητες ηγεσίας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η βράβευση του κ. Ραμαντάνη έγινε από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών, κ. Κωστή Χατζηδάκη. Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elbisco ευχαρίστησε την Επιτροπή και τόνισε ότι «η βράβευση αυτή ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της Elbisco, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, στην παραγωγή, στις πωλήσεις, στη διανομή και σε όλες τις λειτουργίες».

Ο κ. Ραμαντάνης αναφέρθηκε στην παράδοση καινοτομίας που χαρακτηρίζει την Elbisco και στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση και προσαρμογή στις προκλήσεις της αγοράς, καθώς και στο 4ετές επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, που υλοποιείται με κύριο στόχο την εξωστρέφεια.

«Εμείς, όπως και όλοι ελπίζω, προσπαθούμε να αλλάξουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις νέες συνθήκες, τις νέες αγορές. Αυτό όμως που παραμένει σταθερό στην Elbisco, είναι το αίσθημα ευθύνης προς τον καταναλωτή. Είναι ο σεβασμός στις ανθρώπινες, αλλά και τις πολιτισμικές αξίες που εμείς στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει με τη διατροφή, αλλά και την ανατροφή: τη φροντίδα, το μοίρασμα, την κοινωνικότητα, την ικανότητα να δημιουργούμε καθημερινά στιγμές χαράς με τα πιο απλά πράγματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ραμαντάνης.

Ακολούθησε η βράβευση των πλέον επιτυχημένων λανσαρισμάτων προϊόντων για το 2017, όπου η Elbisco διακρίθηκε στην κατηγορία «Ψωμί» με το Κρις Κρις Sandwich Ολικής Άλεσης και στην κατηγορία «Σνακ» με τα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής.