Το who is who της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Το who is who της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη στο νέο τεύχος του Fortune αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα «Επένδυση».

To βιογραφικό της είναι πολύ δυνατό. Και το γεγονός ότι η επαγγελματική δράση της έχει ισχυρό επιχειρηματικό αλλά και κοινωνικό αποτύπωμα καθιστά τον ρόλο της ως συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δευτερεύοντα.

Συνιδρύτρια και managing partner της Zeus + Dione , της ελληνικής εταιρείας ρούχων και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας με βάση τις παραδοσιακές τεχνικές, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέλαβε, παράλληλα, το 2012 την πρωτοβουλία της ίδρυσης της Endeavor Greece, συγκεντρώνοντας ως υποστηρικτές και μέντορες την αφρόκρεμα του ελληνικού επιχειρείν. Όμως, το όνομά της το είχε «κτίσει» πολλά χρόνια πριν, θητεύοντας με επιτυχία στον επενδυτικό τραπεζικό τομέα, και συγκεκριμένα στην Deutsche Bank, «μεγάλο σχολείο», όπως η ίδια συνηθίζει να λέει, που επηρέασε σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεται και δουλεύει ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη στο νέο τεύχος του Fortune, στο πλαίσιο του νέου αφιερώματος για τις Most Poweful Women in Business. Αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα «Επένδυση».