TOMS: Από τις εσπαντρίγιες στη βιομηχανία του καφέ

TOMS: Από τις εσπαντρίγιες στη βιομηχανία του καφέ

Ο ιδρυτής της εταιρείας ανακοίνωσε το νέο του επιχειρηματικό σχέδιο με σκοπό να βοηθήσει τα φτωχά παιδιά. 

Αυτή η ιστορία θα πρόκειται για ακόμα μια επιχείρηση που θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο του καφέ, αλλά για μια ακόμα φιλανθρωπική πράξη της εταιρείας TOMS.

Η εταιρεία παπουτσιών έχει χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο της μόδας, χωρίς όμως να αψηφά τα προβλήματα των υπολοίπων. Γιατί μπορεί να υπάρχουν εκατομμύρια αγοραστές των δικών της παπουτσιών, αλλά υπάρχουν και παιδιά που κυκλοφορούν ξυπόλυτα. Έτσι ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έδινε ένα ζευγάρι παπούτσια για το κάθε ένα που πουλούσε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, φτάνοντας σήμερα τα παιδιά που έχουν πάρει παπούτσια να ξεπερνάνε τα 10 εκατομμύρια.

Ο Mycoskie ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει τη δική του σειρά καφέ, με στόχο να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει να έχουν καθαρό νερό 2 δισεκατομμύρια άτομα σε όλο το κόσμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα των New York Times.

Διαβάστε ακόμα: Πικρός… καφές

Τα πακέτα του καφέ θα κυκλοφορούν στα βασικά χρώματα της εταιρείας , γαλάζιο και λευκό, και με την αγορά ενός πακέτου βοηθάτε στο να έχει ένα παιδί καθαρό νερό για μια εβδομάδα.

« Όταν οι άνθρωποι ξεπεράσουν το αρχικό σοκ του ακούσματος πως θα δημιουργήσουμε μια επιχείρηση καφέ , θα καταλάβουν πως η TOMS και το μοντέλο «ένα προς ένα» είναι μια πλατφόρμα για να κάνουν πολλά πράγματα, όχι μόνο να σχεδιάζουν παπούτσια ή γυαλιά ηλίου», δήλωσε ο Mycoskie .

Διαβάστε ακόμα: Αφήστε φιλοδώρημα στα Starbucks μέσω του κινητού σας