Τώρα οι λογαριασμοί της Wind θα πληρώνονται μέσω PayPal

Τώρα οι λογαριασμοί της Wind θα πληρώνονται μέσω PayPal

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 9 Φεβρουαρίου.

Μια νέα υπηρεσία πληρωμής λογαριασμών λάνσαρε η WIND Ελλάς,  σε συνεργασία με την PayPal, τον παγκόσμιο πάροχο πληρωμών. ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τις εύκολες και ανέπαφες συναλλαγές.

Η συνεργασία αυτή συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), μαζί με την εκτενή γνώση της WIND στην τοπική αγορά και τις κορυφαίες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών.

Η WIND είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, με 4,5 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών που προσφέρει, τώρα εξελίσσονται προσφέροντας την ευκολία εξόφλησης των λογαριασμών συμβολαίου μέσα από το άνετο σύστημα online πληρωμών. Oι πελάτες καρτοκινητής WIND F2G και Q έχουν ήδη δυνατότητα ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους μέσω PayPal.

Από τις 27/2, οι συνδρομητές συμβολαίου της WIND που εξοφλούν τον μηνιαίο τους λογαριασμό μέσω PayPal, κερδίζουν 5€ έκπτωση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) στην τιμολόγηση του επόμενου μήνα*

H PayPal έχει μετατρέψει τις πληρωμές online μέσω διαδικτύου και κινητών συσκευών, σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της παγκοσμίως αφού προσφέρει ασφάλεια και ταχύτητα στην πληρωμή και αποστολή χρημάτων. Τώρα, η εξόφληση μηνιαίων λογαριασμών συμβολαίου γίνεται γρήγορα, με ασφάλεια και ευκολία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσφέρουμε αυτή την εμπειρία στους Έλληνες συνδρομητές – αναφέρει η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.