Twitter: Οι φωτογραφίες σας μόλις έγιναν λίγο πιο… κοινωνικές

Twitter: Οι φωτογραφίες σας μόλις έγιναν λίγο πιο… κοινωνικές

Δύο νέες λειτουργίες λανσάρει το δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να κάνει τις φωτογραφίες που διαμοιράζονται λίγο ποιο κοινωνικές, ανακοινώνοντας δύο νέες λειτουργικότητες, που θα τεθούν σε εφαρμογή από σήμερα.

Tag-άρετε μέχρι και 10 φίλους σε ένα tweet
Η πρώτη λειτουργικότητα αφορά το λεγόμενο photo-tagging, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επισημάνουν στις φωτογραφίες που ανεβάζουν και άλλους χρήστες. Η δεύτερη επιτρέπει στα μέλη του μέσου να «ανεβάσουν» έως και 4 φωτογραφίες με κάθε τους… τιτίβισμα.

Το photo-tagging αποτελεί την πεμπτουσία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το μοίρασμα, δηλαδή, των στιγμών ανάμεσα σε φίλους. Πλέον, κάτι τέτοιο είναι εφικτό και στο Twitter και, τα καλά νέα είναι, ότι όσους φίλους σας κι αν επισημάνετε στις φωτογραφίες, δεν επηρεάζεται ο αριθμός των χαρακτήρων που έχετε στη διάθεσή σας για να συντάξετε το tweet σας.

Αν κάποιος φίλος σας σας επισημάνει σε κάποια φωτογραφία, τότε θα λάβετε ειδοποίηση για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Εξυπακούεται ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις καθώς και το οποιος μπορεί να σας επισημάνει, μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Μοιραστείτε έως και 4 φωτογραφίες σε κάθε tweet
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων, το Twitter δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργήσουν κολλάζ φωτογραφιών με αυτόματο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε πάνω στην προεπισκόπηση της φωτογραφίας και αμέσως θα δείτε τη συλλογή των φωτογραφίων.

Η νέα αυτή λειτουργία ενεργοποιείται σταδιακά από σήμερα στους κατόχους συσκευών iPhone και θα είναι σύντομα διαθέσιμη στους κατόχους συσκευών Android. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, καθώς το νέο αυτό χαρακτηριστικό έχει ήδη ενεργοποιηθεί στον ιστότοπο του Twitter (www. Twitter.com), για όσους έχουν πρόσβαση από προσωπικό υπολογιστή.

Πηγή: We Are Social Media