Venture Friends: Nέα χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για το Project Agora

Venture Friends: Nέα χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για το Project Agora
Photo:

H υπηρεσία που στηρίζει εκδότες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή ολοκλήρωσε το δεύτερο επενδυτικό της γύρο.

Νέα χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ εξασφάλισε το Project Agora από το επενδυτικό ταμείο Venture Friends.

To Project Agora δίνει τη δυνατότητα σε εκδότες να αυξήσουν δραστικά τα διαφημιστικά έσοδα από τα ψηφιακά τους μέσα με απλό και αυτοματοποιημένο τρόπo.

H υπηρεσία κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τα έσοδα που δημιουργεί για τα 382 μέσα, που συνεργάζεται με ένα ρυθμό ανάπτυξης που ξεπέρασε το 140% YoY το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα ενίσχυσε την ομάδα του, φτάνοντας στους 30 εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η νέα επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για την γεωγραφική επέκταση και την επιτάχυνση ανάπτυξης της SaaS, πλατφόρμας εξυπηρέτησης εκδοτών.

Ένα χρόνο πριν είχε κλείσει το πρώτο γύρο των 200 χιλιάδων ευρώ από το ίδιο VC.

«Αυτός ο επενδυτικός γύρος θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε την προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε την απόλυτη υπηρεσία για τους τοπικούς εκδότες, που προσπαθούν να επανακτήσουν το μερίδιο της αγοράς που έχουν απολέσει τα τελευταία χρόνια, με ένα απλό τρόπο και που τους δίνει το χρόνο που χρειάζονται για να αφοσιωθούν στο κύριο μέλημά τους, τη δημιουργία περιεχομένου», σημείωσε ο Οδυσσέας Ντότσικας ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος του Project Agora.

Ο Απόστολος Αποστολάκης, Partner στην Venture Friends, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την υποστήριξή μας στον Οδυσσέα και στην ομάδα του Project Agora, επενδύοντας στην προσπάθειά τους να παρέχουν υπηρεσίες σε εκδότες με ένα αποδοτικό και εύκολο τρόπο».