Βίντεο: Όταν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ παρακολουθούν…Μουντιάλ

Βίντεο: Όταν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ παρακολουθούν…Μουντιάλ

Μέρκελ, Ερντογάν, Μέι, Ράμα και Τσαβούσογλου έβλεπαν τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού μεταξύ Κροατίας και Αγγλίας στο τάμπλετ της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έχουν στραφεί τα βλέμματα όλου του κόσμου, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή (15/7) με τον τελικό ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία.

Η δυναμική του ποδοσφαίρου είναι τόσο μεγάλη, που δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους αρχηγούς κρατών και τους υπουργούς Εξωτερικών τους, που βρίσκονται στις Βρυξέλλες, για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, δείχνει τη Γερμανίδα Καγκελάριο, τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, τον Τούρκο πρόεδρο, τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας και τον ίδιο, να παρακολουθούν τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού μεταξύ Κροατίας και Αγγλίας, στο τάμπλετ της Άνγκελα Μέρκελ.

Καθένας μάλιστα, είχε τους δικούς του λόγους για την τόση προσήλωση. Η Μέι γιατί κρινόταν η πρόκριση της ομάδας της χώρας της στον τελικό, Ερντογάν και Τσαβούσογλου γιατί ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Τούρκος (Τσουνέιτ Τσακίρ), η Μέρκελ γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο και ενίοτε παρακολουθεί.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: