Βουλευτής ΑΝΕΛ: Η κυβέρνηση διέρρευσε τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου

Βουλευτής ΑΝΕΛ: Η κυβέρνηση διέρρευσε τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες τα wikileaks δημοσίευσαν διαλόγους των δύο στελεχών.

Γλωσσικό ολίσθημα, υπόθεση ή παραδοχή; Αίσθηση έχει προκαλέσει δήλωση του βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλου στην οποία αναφέρει ότι η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τον διάλογο Τόμσεν – Λαγκάρντ.

«Τι άλλο μπορεί να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου. Το παλεύει με νύχια κα με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;» ανέφερε σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες τα wikileaks δημοσίευσαν διαλόγους των δύο στελεχών αναφορικά με την πορεία της ελληνικής διαπραγμάτευσης με το ΔΝΤ να αφήνει αιχμές πως η παρακολούθηση έγινε από τις ελληνικές αρχές.

Από την πλευρά της η ελληνική κυβέρνηση ουδέποτε διέψευσε ότι υπέκλεψε τις συνομιλίες, ωστόσο ουδέποτε υπήρξε ωμή παραδοχής όπως αυτή που κάνει ο κυβερνητικός βουλευτής.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το ασφαλιστικό ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε «Τι άλλο μπορεί να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βαλκουλέσκου. Το παλεύει με νύχια κα με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;»