Βραδιές καινοτόμου επιχειρηματικότητας από τη Heineken

Βραδιές καινοτόμου επιχειρηματικότητας από τη Heineken

Με έμφαση στην καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον αγροτικό τομέα, η Heineken εγκαινιάζει τη νέα πλατφόρμα GrowthMakers.

 

Αφιερωμένη στην αγροτική παραγωγή είναι η πρώτη βραδιά καινοτόμου επιχειρηματικότητας που οργανώνει η Heineken, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, και ώρα 17:00, στο Orange Grove. Με τίτλο «Ελληνική αγροτική παραγωγή: Δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τη χώρα» θα διεξαχθεί συζήτηση – πάνελ όπου θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα επιχειρηματικά παραδείγματα, καλές πρακτικές, ευκαιρίες και προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα.

Στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Ζωούλλης Μηνά θα παρουσιάσει τη νέα πλατφόρμα υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων Growth Makers by Heineken.

Στο πάνελ της εκδήλωσης η Βάσω Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ) θα αναπτύξει, μεταξύ άλλων θεμάτων, τις νέες διατροφικές τάσεις συνήθειες και πώς επηρεάζουν τον κλάδο των τροφίμων. Επίσης, ο Άρης Κεφαλογιάννης, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑ θα αναπτύξει τις μεθόδους καλής στρατηγικής μάρκετινγκ και branding αγροτικών προϊόντων, ενώ ο Θωμάς Δούζης, Συνιδρυτής της ERGON, θα μιλήσει για το προφίλ του τυπικού ελληνικού αγροτο-διατροφικού startup. Τέλος, η Carla Tanas, συν-ιδρύτρια του Future Argo Challenge (FAC), της διεθνούς πλατφόρμας για καινοτόμους επιχειρηματίες του αγροδιατροφικού τομέα, θα μιλήσει για το πόσο σημαντική είναι η διασύνδεση των επιχειρηματιών με ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών στον τομέα της διατροφικής παραγωγής και της γεωργίας.

Με το Growth Makers, η Heineken φωτίζει ακόμα περισσότερο τη νεοφυή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και εγκαινιάζει μια νέα σειρά εκδηλώσεων και δράσεων με έμφαση σε νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Η πρωτοβουλία αυτή είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας της Heineken με το  Orange Grove, τη μεγαλύτερη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Η Heineken στηρίζει ως μεγάλος χορηγός το Orange Grove από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το 2013 και μοιράζεται με τους νέους επιχειρηματίες που αναπτύσσονται εκεί το ίδιο πάθος για καινοτομία, δημιουργία και πρωτοπορία. Μέσα από την πλατφόρμα Growth Makers στέκεται ακόμα πιο δυναμικά στο πλευρό του Orange Grove, ενισχύοντας την υποστήριξή της στην καινοτομία και την ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Για την είσοδο στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Ένας «πορτοκαλεώνας» ανάπτυξης με άρωμα ζύθου