Wyndham Grand Athens: Ethnic street food μενού από 10 χώρες

Wyndham Grand Athens: Ethnic street food μενού από 10 χώρες

Ο κατάλογος «Savor the world» ανανεώνεται συχνά με νέες χώρες και γαστρονομικούς προορισμούς.

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές στο φαγητό προσφέρει το Wyndham Grand Athens, του παγκόσμιου ξενοδοχειακού κολοσσού Wyndham Hotel Group -που ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη χώρα μας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν θα μπορούσε, εξάλλου, να είναι διαφορετικά, αφού στα ηνία της κουζίνας βρίσκεται ο καταξιωμένος Chef Κώστας Νάνος, που διαθέτει τεράστια εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ωστόσο, την παράσταση κλέβει με μεγάλη διαφορά, το «Savor the world» που περιλαμβάνει ethnic street food γεύσεις από 10 διαφορετικά σημεία του κόσμου (Ιαπωνία, Μαλδίβες, Ινδονησία, Μεξικό, Ισπανία, Βιετνάμ, κ.α.), signature cocktails με τη συνοδεία ethnic μουσικής και εντυπωσιακή πανοραμική θέα στην πόλη, καθώς σερβίρεται στο εντυπωσιακό «Above» Roof top Bar Restaurant, που βρίσκεται στον 9ο όροφο του ξενοδοχείου.

Κάθε ethnic street food συνταγή έχει πρώτες ύλες από την χώρα καταγωγής της, ενώ το εστιατόριο προσφέρει τη δυνατότητα για combo menu όπου μπορεί κανείς να συνδυάσει 2,3 ή 4 street food bites σε ειδική τιμή. Επιπλέον, το κάθε πιάτο συνδυάζεται με την αντίστοιχη συνταγή για signature cocktail.

Ο κατάλογος «Savor the world» ανανεώνεται συχνά με νέες χώρες και γαστρονομικούς προορισμούς, προσφέροντας συνεχώς νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ενώ σε ακόμη πιο hot ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί το «Above» τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της εντυπωσιακής πισίνας που υπάρχει στο χώρο, που περιμένει να υποδεχτεί πέρα από τους επισκέπτες του και τον κόσμο της Αθήνας.