Ξανά «γαμπρός» ο Τζορτζ Σόρος

Ξανά «γαμπρός» ο Τζορτζ Σόρος

Ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής ενώθηκε χθες με τα δεσμά του γάμου με την κατά 41 χρόνια νεότερή του, Ταμίκο Μπόλτον.

Ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, 83 ετών, έκανε χθες πράξη αυτό που εδώ και καιρό όλοι στη Νέα Υόρκη περιμένανε και παντρεύτηκε την μόλις 42 ετών αρραβωνιαστικιά του, Ταμίκο Μπόλτον.

Ο Σόρος και η Μπόλτον αντάλλαξαν όρκους σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του δισεκατομμυριούχου στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης. Στην τελετή παρευρέθηκαν μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των πέντε παιδιών του Σόρος.

Είναι ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για τη νέα σύζυγό του.

1/3

Την Παρασκευή, το ζευγάρι διοργάνωσε εκδήλωση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο Μανχάταν, όπου έγινε παρουσίαση των έργων του Βέλγου ζωγράφου, Ρενέ Μαγκρίτ με τίτλο «Μαγκρίτ: Το Μυστήριο του Συνηθισμένου, 1926-1938».

Ανάμεσα στους 300 καλεσμένους ήταν και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ και ηγέτες κρατών όπως ο πρόεδρος της Εσθονίας, Χέντρικ Τόμας Ίλβς, η πρόεδρος της Λιβερίας, Έλεν Τζόνσον Σέρλιφ και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Το ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους αντί για δώρα να γίνουν δωρεές σε σημαντικά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Διαβάστε ακόμη: Το «χρυσό» ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας