Ξενοδοχεία της Hotel Brain στη λίστα με τα 15 καλύτερα της Ελλάδας

Ξενοδοχεία της Hotel Brain στη λίστα με τα 15 καλύτερα της Ελλάδας

Η HotelBrain αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων.

Η HotelBrain αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, αφού 7 από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της, ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler, ανάμεσα στα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό ζήτησε και φέτος από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και να επιλέξουν τα καλύτερα για την απονομή των Reader’s Choice Awards.

# 1 Archipelagos Luxury Hotel, Mykonos

Η προσήλωση στις αρχές της αυθεντικότητας και της ελληνικής φιλοξενίας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης που το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σταθερά, έφεραν το Archipelagos Luxury Hotel, μέλος των Small Luxury Hotels of the Wοrld, στην 10άδα των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου4ο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και έκαναν τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler να το ψηφίσει ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα. 

# 3 Sun Rocks, Santorini

Ψηφίστηκε 3o καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και 24ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Καταφθάνοντας στο ξενοδοχείο Sun Rocks, μέλος των Relais & Chateaux, στον ηφαιστειογενή βράχο της Σαντορίνης, το Sun Rocks είναι το απόλυτο καταφύγιο της κομψότητας και της γαλήνης προσφέροντας πολυτελείς και ρομαντικές διακοπές. Τα δωμάτια με μοναδική θέα στους απόκρημνους βράχους της Καλντέρας και των ηφαιστειογενών νησιών της Σαντορίνης συνιστούν το Sun Rocks ένα πανέμορφο σύγχρονο καταφύγιο, σε ένα κομψό και χαλαρωτικό περιβάλλον στο οποίο απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης σώματος και πνεύματος.

#8 Kirini Suites & Spa, Santorini

Το ξενοδοχείο Kirini Santorini, μέλος των Relais & Chateaux, θέτει νέα όρια στον όρο πολυτέλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, συνδυασμένη σε ένα περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Όλες οι σουίτες με την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, συνθέτουν την εικόνα της απόλυτης χαλάρωσης και πολυτέλειας  και  παρέχουν τα πάντα για μία αξέχαστη διαμονή. To σύγχρονο design, τα πουπουλένια στρώματα και τα επώνυμα amenities, είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που μετατρέπουν τη διαμονή σε εμπειρία. Οι πολυάριθμες υπηρεσίες του, από το υποβλητικό A.SPA μέχρι το γαστρονομικό εστιατόριο  Anthos, το κατατάσσουν δικαίως ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Σαντορίνης.

#9 Katikies Hotel, Santorini

Καλώς ήλθατε στο θρυλικό ξενοδοχείο Katikies, μέλος των Leading Hotels of the World, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια μετράει. Το Katikies Hotel αποτελεί την επιτομή της κομψής διαμονής στην Οία της Σαντορίνης και χαρακτηρίζεται από τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, την αίσθηση της ιδιωτικότητας και  τη μοναδική αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, με απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές, προσκαλεί τον επισκέπτη του να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική προσδίδοντας στο χώρο διαχρονικότητα και ρομαντισμό. Η υψηλή αισθητική, η κομψή συμμετρία, η απλότητα και η χρωματική αρμονία συνθέτουν την ιδανική πρόταση της πολυτελούς διαμονής στη Σαντορίνη.

#10 Chromata Up-Style Hotel, Santorini

Στο Chromata Santorini, μέλος των Leading Hotels of the World, τα λευκά διακοσμημένα δωμάτια, οι σουίτες με θέα στη θάλασσα και το Ημεροβίγλι υποδηλώνουν την πολυτέλεια  σε όλο της το μεγαλείο. Εκεί όπου κάθε επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, με την εξωτερική πισίνα υπερχείλισης  που ενώνεται με το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, μέχρι τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ηλιοθεραπεία με το Jacuzzi και τις γαστρονομικές επιλογές φαγητού, κάνουν το Chromata Santorini τον απόλυτο προορισμό στην Σαντορίνη. Η νέα διάσταση της γαστρονομίας, μέσα από τις μοναδικές  προτάσεις του Chroma Up Style dining  τη στιγμή που ο ήλιος δωρίζει στη θάλασσα τις πιο έντονες κόκκινες αποχρώσεις του συντελούν μια ανεξίτηλη ανάμνηση στους επισκέπτες μας.

#13 Bill & Coo Suites and Lounge 

Με άφθονο χώρο και προσεγμένες πινελιές, αυτές οι σουίτες 5 αστέρων του Bill & Coo Suites and Lounge, στη Μύκονο, μέλος των Leading Hotels of the World, θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στο ιδιωτικό σας κρησφύγετο. Κάθε μία από τις 30 σουίτες με υπέροχη διακόσμηση σε αυτό το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στη Μύκονο εντυπωσιάζει με τις εκπληκτικές εμπειρίες του, συνδυάζοντας άνεση με σύγχρονες γεύσεις, με εξεζητημένες πινελιές και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια.

#15 Thalatta Seaside Hotel, Evia 

Σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας, στη βορειοανατολική Εύβοια, στην παραλία της Αγίας Άννας, το Thalatta Seaside Hotel, μέλος των Small Luxury Hotels of the Wοrld, βρίσκεται ανάμεσα στο πράσινο των πεύκων και το γαλάζιο του Αιγαίου.
Η κομψή, μοντέρνα αρχιτεκτονική καταπραΰνει το μάτι και το μυαλό. Τα ευρύχωρα δωμάτια και οι σουίτες, οι μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, οι εξαιρετικές υπηρεσίες για τα παιδιά, η μεγάλη πισίνα, η μεγάλη παραλία, τα ευάερα εστιατόρια και τα σαλόνια: το Thalatta Seaside Hotel έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα το χώρο που χρειάζεστε για διασκέδαση ή για χαλάρωση.