H Ferrari σαρώνει και στα ξενοδοχεία!

H Ferrari σαρώνει και στα ξενοδοχεία!

Δείτε φωτογραφίες από το πρώτο Ferrari Red ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη.

Αφού σάρωσε τους δρόμους, η Ferrari είναι πλέον έτοιμη να σαρώσει και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Οι υπεύθυνοι της «κόκκινης θεάς» ανακοίνωσαν τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου αλλά και του δεύτερου θεματικού πάρκου ( το πρώτο βρίσκεται στο Abu Dhabi ) έξω από τη Βαρκελώνη, στη περιοχή του PortAventura.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του HotelChatter, στο ξενοδοχείο θα κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα παραπέμποντας έτσι στο θρυλικό αμάξι της Φόρμουλα 1.

Η μορφή του πεντάστερου ξενοδοχείου θα θυμίζει το μπροστινό φτερό της Ferrari και θα διαθέτει 250 δωμάτια διακοσμημένα με φωτογραφίες των αυτοκινήτων, εστιατόρια, μια πίστα οδήγησης και εξωτερική πισίνα.

Από την άλλη το πάρκο θα απευθύνεται στα «παιδιά κάθε ηλικίας» και θα είναι πολύ φιλικό προς τις οικογένειες, παρέχοντας υπηρεσίες για τα παιδιά, όπως το μεγαλύτερο και ψηλότερο τρενάκι.

«Η εταιρεία καλωσόρισε την ευκαιρία να φέρουμε το πνεύμα της Ferrari και στην Ισπανία, όπου οι φίλοι μας είναι χιλιάδες», είπε ο CEO της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Αντρέα Περόνε.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το 2016 που θα είναι έτοιμα και τα δύο!

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα Ferrari F14 Τ κόβει την ανάσα

Μια Formula 1 φτιαγμένη από γυαλί

Τα αυτοκίνητα της Formula 1 που έγραψαν ιστορία