#3 WIND HELLAS

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Δείτε αναλυτικά τη μεθοδολογία και τα κριτήρια της έρευνας ΕΔΩ

Στοιχεία Κατάταξης

Κατάταξη 3

About WIND HELLAS

Επενδύσεις, στήριξη κοινωνικών ομάδων και συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων της.

Έχοντας υιοθετήσει τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, η  WIND  υλοποιεί με συνέπεια την 15ετη στρατηγική της για Εταιρική Υπευθυνότητα προκειμένου να συμβάλλει ενεργά και αποτελεσματικά στην προώθηση της ευημερίας του πληθυσμού, στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία εστιάζει στα δίκτυα νέα γενιάς, υλοποιώντας πενταετές επενδυτικό πλάνο ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020, ενώ από την ίδρυση της στην Ελλάδα οι επενδύσεις έχουν ξεπεράσει τα 3 δισ. ευρώ. Ενδεικτικά στο τέλος του 2017, η κάλυψη με δίκτυο 4ης γενιάς κινητής τηλεφωνίας έφθασε σχεδόν στο 90% του πληθυσμού της χώρας, ενώ μέχρι το τέλος του 2018 θα έχει φθάσει στο 95%.  Στο πλαίσιο της δράσης «Ερχόμαστε Κοντά», απομακρισμένες περιοχές όπως η Aνάφη, ο Άη Στράτης και η Σίκινος έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε αναβαθμισμένο 4G δίκτυο.

Στον τομέα της φροντίδας για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, η Wind έχει προσφέρει περισσότερα από 500.000 ευρώ την περίοδο 2010 – 2016 σε 43 ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς που βοηθούν και υποστηρίζουν παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η εταιρεία επενδύει παράλληλα στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της, σε τεχνικές γνώσεις και διοικητικές δεξιότητες, με περισσότερες από 23.000 ώρες εκπαίδευσης ετησίως. Τέλος η ασφαλής χρήση του Internet από παιδιά και εφήβους,  αποτελεί μια από τις βασικές δράσεις της πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας της WIND, Kids@Safety. Μέσω της πρωτοβουλίας, η WIND συνιστά στους γονείς να βρίσκονται κοντά στις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών τους και να περνούν διαδικτυακό χρόνο μαζί.