#13 ΟΠΑΠ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Δείτε αναλυτικά τη μεθοδολογία και τα κριτήρια της έρευνας ΕΔΩ

Στοιχεία Κατάταξης

Κατάταξη 13

About ΟΠΑΠ

Επενδύοντας στα παιδιά και στο επιχειρηματικό μέλλον.

Την έμπρακτη συμπαράσταση στην πολύτιμη αποστολή των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» συνεχίζει ο ΟΠΑΠ, προχωρώντας στην ανακαίνιση σε δύο νέες πτέρυγες, έχοντας συμβάλει πλέον στον πλήρη εκσυγχρονισμό του 50% της συνολικής τους υποδομής.

Ιδιαίτερη θέση στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΟΠΑΠ κατέχει το «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»: 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες σε 48 νομούς της χώρας και συνολικά 10.400 μικροί αθλητές στηρίζονται σήμερα από τη δράση και τη δέσμευσή του να προάγει το αθλητικό πνεύμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ δεν περιορίζονται, όμως, μόνο σε αυτά. Μέσω του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward», ο ΟΠΑΠ άνοιξε τον δρόμο σε 40 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ούτως ώστε να πετύχουν τα πρώτα τους βήματα σε μια πορεία ανάπτυξης. Μια δράση με στόχο να δικτυώσει νέους επιχειρηματίες, η οποία ήδη στον ένα χρόνο λειτουργίας της κατάφερε να δημιουργήσει 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας, ενώ μέσω των σχετικών συνεργασιών και συνεργειών που αναπτύχθηκαν στην αγορά, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.