#18 ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Δείτε αναλυτικά τη μεθοδολογία και τα κριτήρια της έρευνας ΕΔΩ

Στοιχεία Κατάταξης

Κατάταξη 18

About ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ

Πίστη στα παγκόσμια πρότυπα βιωσιμότητας.

Τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υλικών που χρησιμοποιούνται επιβεβαιώνει καθημερινά η ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ, επιδεικνύοντας μια σειρά από επίσημες πιστοποιήσεις. Μέσω του σήματος ποιότητας NSF η εταιρεία δεσμεύεται για την καταλληλότητα των προϊόντων κράματος CW510L και CW511L για τη χρήση τους σε εφαρμογές με επαφή σε πόσιμο νερό.

Παράλληλα, μέσα στο 2016 η ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ ολοκλήρωσε τη διερεύνηση της αξιολόγησης του βαθμού βελτίωσης της μικροδομής μολυβδούχων κραμάτων. Ακολουθώντας τους αυστηρούς κανόνες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, η ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ δημιούργησε νέα πιστοποιημένα κράματα ορείχαλκου με χαμηλή περιεκτικότητα σε μόλυβδο. Επιπλέον, συνεχίζει να αναπτύσσει και να προωθεί τις ευεργετικές ιδιότητες του αντιμικροβιακού χαλκού, με τα προϊόντα της να φέρουν την ειδική παγκόσμια ένδειξη CU+.

Με τον σεβασμό και την αμέριστη υποστήριξη του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ, η ΕΛΒΑΛ ΧΑΛΚΟΡ ακολουθεί τις δέκα αρχές που διασφαλίζουν πιστά τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, το περιβάλλον και τη μάχη για την καταπολέμηση της διαφθοράς.