#19 AEGEAN AIRLINES

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Δείτε αναλυτικά τη μεθοδολογία και τα κριτήρια της έρευνας ΕΔΩ

Στοιχεία Κατάταξης

Κατάταξη 19

About AEGEAN AIRLINES

Φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά σε όλο τον κόσμο.

Την αποστολή της να φέρει «Όλη την Ελλάδα κοντά» λάνσαρε το 2016 η Aegean Airlines, με στόχο να ενισχύσει και να στηρίξει την ελληνική περιφέρεια, όχι μόνο μέσω της αεροπορικής της κάλυψης αλλά και με στοχευμένες κινήσεις που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες. Εικόνες, χρώματα και γεύσεις ταξιδεύουν από τον Μάιο του 2016, και κάθε μήνα, στα αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας, συστήνοντας κάθε μοναδική γωνιά της χώρας μας σε χιλιάδες επιβάτες.

Η Aegean Airlines ενισχύει ανελλιπώς από το 2008 τα «Παιδικά Χωριά SOS», συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1,8 εκατ. ευρώ από το 2008 ως το 2016. Παράλληλα, στηρίζει κάθε χρόνο 250 νεοεισαχθέντες φοιτητές με το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», προσφέροντας από το 2013 δωρεάν εισιτήρια για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Αξίζει, επίσης, να τονιστεί η πρωτοβουλία της Aegean «Athens Tourism Partnership», κατά την οποία η αεροπορική εταιρεία προώθησε σε συνεργασία με τον ΔΑΑ και τον Δήμο Αθηναίων την ελληνική πρωτεύουσα σε όλες τις πτήσεις της, αναδεικνύοντάς την ως ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού και ελκυστικό τουριστικό προορισμό για όλο τον χρόνο, ενισχύοντας την τουριστική κίνηση και την τοπική κοινωνία και οικονομία.