#20 PFIZER HELLAS

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Δείτε αναλυτικά τη μεθοδολογία και τα κριτήρια της έρευνας ΕΔΩ

Στοιχεία Κατάταξης

Κατάταξη 20

About PFIZER HELLAS

Καμιά γωνία της Ελλάδας δεν είναι απομονωμένη.

Η προσφορά στον άνθρωπο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής αποστολής της σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας στην Ελλάδα συμμετείχαν σε μια σειρά από δράσεις για τη στήριξη των ιδρυμάτων Εστίας Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία», και «Άρσις» στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών για τα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τη διετία 2015-2016, η Pfizer προχώρησε σε δωρεά αξίας 30.000 ευρώ για εμβόλια κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου και κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της αποστολής στα νησιά Πάτμο, Λειψούς, Αγαθονήσι και Αρκιούς. Η αποστολή της Pfizer περιλάμβανε δωρεάν εμβολιασμό κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου, ενημερωτικές δράσεις με την ομάδα «W4Ο Hellas – Γυναίκες στην Ογκολογία» και δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού στους κατοίκους ακριτικών νησιών του Αιγαίου με την «Ομάδα Αιγαίο».

Σημαντική πηγή έμπνευσης για τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Pfizer αποτέλεσε και ο διαγωνισμός καινοτομίας «Citius Altius Fortius», ο οποίος ανέδειξε μια σειρά από ευκαιρίες άθλησης, άσκησης και υγιεινού τρόπου ζωής.