Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ «40 UNDER 40» 2013

Μιχάλης Στάγκος

στάγκος
Ηλικία: 38
CEO της Mscomm

Ο Μιχάλης Στάγκος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της mscomm, μιας εταιρείας επικοινωνίας με κύκλο εργασιών €1,5 εκατομμύριο και 27 άτομα προσωπικό το 2012.

Είναι ιδρυτής και συν-ιδρυτής καινοτόμων και μη εταιριών, ενώ από το 2012 είναι οργανωτής και συντονιστής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας. Υπήρξε εμπνευστής και υπεύθυνος έκδοσης του εβδομαδιαίου ένθετου των Νέων «Ανοικτό MBA», ενώ έχει δημιουργήσει πιλοτικά την πλατφόρμα www.culturallia.com με σκοπό την ενίσχυση της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας και το νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό οργανισμό industry disruptors- game changers. Σταθμός το 2004 η δημιουργία του «Ανοικτού ΜΒΑ» στα ΝΕΑ ενός εκλαϊκευμένου ενθέτου για επιχειρηματικότητα.

Σήμερα συμμετέχει σε αρκετές εταιρίες, καινοτόμες και μη και θεωρεί την κρίση ως την μεγάλη ευκαιρία για τον όμιλο πλέον mscomm. Στις αρχές του έτους ίδρυσε τους industry disruptors-game changers με σκοπό την δημιουργία ενός οικοσυστήματος προαγωγής της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή.