ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Future 50: Οι εταιρείες που θα ξεχωρίσουν τα επόμενα χρόνια στη νέα λίστα του Fortune

Αυτές είναι οι δέκα πρώτες εταιρείες της νέας λίστας Future 50 που περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις με τις καλύτερες προοπτικές μακροχρόνιας ανάπτυξης παγκοσμίως.

Η ετήσια λίστα Future 50 περιλαμβάνει τις εταιρείες, σε παγκόσμιο επίπεδο, που διαθέτουν τις καλύτερες προοπτικές μακροχρόνιας ανάπτυξης.

Κάποιες εστιάζουν σε εξειδικευμένους τομείς της αγοράς για να αναπτυχθούν ταχύτατα. Άλλες στρέφονται σε διάφορους κλάδους παράλληλα, με τρομερή ταχύτητα. Και κάποιες άλλες ανακαλύπτουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα στην πορεία. Σε κάθε περίπτωση, όλες οι εταιρείες κέρδισαν μια θέση στη λίστα επιδεικνύοντας σταθερότητα και στρατηγική διορατικότητα.

Η λίστα συντάχθηκε από το Fortune σε συνεργασία με τη BCG, η οποία εξέτασε 1.100 εισηγμένες αμερικανικές εταιρείες με χρηματιστηριακή αξία άνω των 20 δισ. δολαρίων ή έσοδα 10 δισ. δολαρίων. Η κατάταξη βασίστηκε στην απόδοση των εταιρειών στα παρακάτω τέσσερα κριτήρια: τη στρατηγική δυνητικής ανάπτυξης, την τεχνολογία και τις επενδύσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη δομή.

Σας παρουσιάζουμε τις δέκα εταιρείες της νέας λίστας Future 50 του Fortune που διαθέτουν τις καλύτερες προοπτικές μακροχρόνιας ανάπτυξης παγκοσμίως.