40under40GR 2023 Reminder: Παράταση για υποβολή αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

40under40GR 2023 Reminder: Παράταση για υποβολή αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου
Το 2023 η λίστα - θεσμός της επιχειρηματικότητας επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη και επιβραβεύει 40 επιχειρηματίες κάτω 40 ετών που καινοτομούν και διακρίνονται με «όχημα» την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τις νέες τεχνολογίες και τη βιώσιμη στρατηγική.

Mέχρι και τη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου παραμένει ανοιχτό το φετινό open call για την ανάδειξη της λίστας 40under40 για το 2023.

Το Fortune Greece  κατήρτισε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη λίστα 40UNDER40 το 2013, μέσα στην κρίση. Στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε θεσμός του οικοσυστήματος  καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της χώρας, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση δέκα χρόνων το 2022.

Το 2023 επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη και επιβραβεύει 40 επιχειρηματίες κάτω 40 ετών που καινοτομούν και διακρίνονται με «όχημα» την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τις νέες τεχνολογίες και τη βιώσιμη στρατηγική.

H λίστα 40under40 δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune, έκδοση Oκτωβρίου και στο fortunegreece.com, ενώ συνοδεύεται από αφιερώματα, συνεντεύξεις και ειδικές ενέργειες (Fortune Greece Live Media).

Για τη συμμετοχή σας στη φετινή έρευνα και αξιολόγηση, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα στοιχείων μέχρι 08/09, ξεκινώντας με ένα απλό sign up.

«Innovation Enabler» της φετινής έρευνας 40under40 είναι η εταιρεία Mantis Business Innovation.

Αξιολόγηση εταιρειών

Η τελική λίστα 40under40 για το 2023 προκύπτει μετά τη συλλογή των στοιχείων που καταθέτουν οι ομάδες και οι επικεφαλής τους, τα οποία αξιολογούνται με βάση τους παρακάτω παράγοντες:

-Ωριμότητα και πρωτοτυπία της επιχειρηματικής ιδέας (Innovation).

-Γενικότερη προοπτική του επιχειρηματικού μοντέλου (financial prospects).

-Δυνατότητα εξέλιξης και κλιμάκωσης του μεγέθους της παραγωγής και της χρήσης (scale up).

-Επενδυτικό ενδιαφέρον για την εταιρεία και βιωσιμότητα του business model (Demonstration of sustainability).

-Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μπορεί να προσφέρει (competitive advantage).

-Ικανότητες και δεξιότητες του επικεφαλής της εταιρείας, συμμετοχή του στην επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας και πληρότητα της ομάδας & αύξηση των ανθρώπων της επιχείρησης (personal influencing).

*H δημοσιογραφική ομάδα του Fortune Greece παράλληλα με τη συλλογή στοιχείων μέσω της ανοιχτής online διαδικασίας, προχωράει σε έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων από φορείς του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας για την κατάρτιση της λίστας.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε email στο contact@fortunegreece.com. Δείτε περισσότερα για την έρευνα εδώ

**Το reminder δεν αφορά εταιρείες που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.