70 εκατομμύρια δολάρια για να «καρφώνετε» τους εργοδότες σας

70 εκατομμύρια δολάρια για να «καρφώνετε» τους εργοδότες σας

Κεφάλαια ύψους 70 εκατ. δολ. κατάφερε απέσπασε η Glassdoor.

Μια ακόμα μεγάλη επένδυση του χρηματοδοτικού οχήματος της Google έγινε γνωστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

H Glassdoor, η διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους εργαζομένους χιλιάδων επιχειρήσεων να αξιολογούν ανώνυμα τον εργοδότη τους, το εργασιακό περιβάλλον και να παρέχουν πληροφορίες για τις αποδοχές τους, κατάφερε να αποσπάσει κεφάλαια ύψους 70 εκατ. δολ. από τη Google Capital και την Tiger Global και από τα Battery Ventures και Sutter Hill Ventures. Μέχρι σήμερα , Glassdoor έθεσε περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση .

Η Laela Sturd, συνεργάτης της Google Capital, δήλωσε πως η ομάδα τους ενθουσιάστηκε από την τροχιά της Glassdoor και την ομάδα από την οποία αποτελείται και αποφάσισαν να επενδύσουν σε αυτούς. «Με την επένδυση αυτή η προοπτική εξέλιξης είναι τεράστια», δήλωσε.

Η Glassdoor, θεωρείται σήμερα μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της αγοράς με κύριο χαρακτηριστικό της διαφάνεια, με πάνω από 7,5 εκατ. αξιολογήσεις σε 340.000 επιχειρήσεις.

Περισσότερες από 2.000 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες και πάνω από 30.000 τις διαδικτυακές υπηρεσίες της, στις οποίες είναι μέλη 27 εκατ. εργοδότες και εργαζόμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποκάλυψη του επενδυτικού προγράμματος της Google έγινε με αφορμή thn επένδυση 40 εκατ. δολ. από την Google Capital στην Renaissance Learning, εκπαιδευτική εταιρία της οποίας τα διδασκαλικά εργαλεία χρησιμοποιούνται σε 40.000 σχολεία.

Δείτε ακόμα: Όταν οι εργαζόμενοι διαλέγουν τις καλύτερες εταιρείες