Χρηματοδότηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων εξασφάλισε η Pinnata

Χρηματοδότηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων εξασφάλισε η Pinnata
Photo:

H Pinnaatta αναμένεται να χρηματοδοτήσει το στρατηγικό επεκτατικό της πλάνο και να διευρύνει τις συνεργασίες της.

Την ολοκλήρωση του νέου γύρου χρηματοδότησης, κατά τη διάρκεια του οποίου συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο δολάρια, ανακοίνωσε η startup εταιρεία Pinnata. Πλέον, το συνολικό ποσό ανέρχεται για την εταιρεία στα 4,25 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Pinnata με το Facebook και το λανσάρισμα της Pinnatta για το Messenger, το οποίο έχει ξεπεράσει τους 250.000 χρήστες μέσα σε τέσσερις μήνες, η εταιρεία συνεργάζεται επίσης με την Bigtime προκειμένου να επεκταθεί σε νέες αγορές, μία από τις οποίες θα είναι σύντομα η Νότια Αφρική.

Η εταιρεία δηλώνει σε ανακοίνωσή της «ενθουσιασμένη για τη συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο με οργανωμένους και άκρως αξιόπιστους εταίρους στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, όπως η Vodafone (σε ολόκληρη την Ευρώπη) και η Khalijtel στη Μέση Ανατολή».

«Ο νέος αυτός γύρος θα μας βοηθήσει να εκτελέσουμε το στρατηγικό μας σχέδιο για να επεκταθούμε σε ακόμη περισσότερες γεωγραφικές περιοχές και σε ασφαλείς συνεργασίες με περισσότερους αγγελιοφόρους προκειμένου να μεταφέρουμε το διαδραστικό μας μήνυμα (Pinnattas) σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Στόχος μας είναι επίσης να επενδύσουμε στη δημιουργία εργαλείων που θα επιτρέψει σε όλους να κάνουν τις δικές τους Pinnattas!», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.