Δυναμικό comeback του ομίλου Λάτση στη ναυτιλία

Δυναμικό comeback του ομίλου Λάτση στη ναυτιλία

Παραγγελίες αξίας 514 εκατ. ευρώ για τη ναυπήγηση 12 νέων πλοίων. 

Δυναμική επάνοδο στον κλάδο της ναυτιλίας πραγματοποιεί ο όμιλος Λάτση, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει υποβάλλει παραγγελίες συνολικής αξίας 514 εκατ. ευρώ για τη ναυπήγηση 12 νέων πλοίων. Τα εν λόγω πλοία πρόκειται να ναυπηγηθούν στη Νότιο Κορέα και σηματοδοτούν τη στόχευση του ομίλου στην αγορά των δεξαμενόπλοιων μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου, μέσω οχτώ σχετικών παραγγελιών, όπως επίσης και στην αγορά των μεγάλου μεγέθους πλοίων μεταφοράς υγραερίου (VLGCs), καθώς έχουν παραγγελθεί τέσσερα τέτοια πλοία.

Συγκεκριμένα η «Latsco Shipping Ltd» γιόρτασε τη μακρά δραστηριοποίησή της στον τομέα της Ναυτιλίας , με εκδήλωση που παραχώρησε στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2014.

O Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης εκ μέρους της οικογενείας Λάτση και η διοίκηση της εταιρείας καλωσόρισαν τους εκατοντάδες Έλληνες και ξένους καλεσμένους τους, στο Μέγαρο Παλλάς Αθηνά, στην Κηφισιά.

Η «Latsco Shipping Ltd» που είναι ο ναυτιλιακός «βραχίονας» του Ομίλου Λάτση, ανακοίνωσε πως προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 700 εκατ. δολαρίων για την ναυτιλία, συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία της οικογένειας στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

H εταιρεία «Latsco Shipping Ltd» έχει την έδρα της στο Λονδίνο και σε συνεργασία με την Consolidated Marine Management, που έχει αναλάβει την τεχνική και λειτουργική διαχείριση, έχουν 14 πλοία και έχουν ήδη βάλει παραγγελίες για άλλα 12 πλοία σε ναυπηγεία της Κορέας με παραδόσεις από το 2014 έως το 2016.

Διαβάστε ακόμη: 

Τουρκολιάς: «Κορμός της ευρωπαϊκής ναυτιλίας η Ελλάδα»

Οι γυναίκες της ελληνικής ναυτιλίας

Αυτοί είναι οι δέκα μεγαλύτεροι Έλληνες εφοπλιστές