Με το e-FOOD.gr #tromeparea

Η εταιρεία μαζί με τη Domino’s Pizza και την υποστήριξη του ΜΠΟΡΟΥΜΕ μοίρασαν γεύματα αγάπης σε παιδιά που το είχαν ανάγκη.

To e-FOOD.gr, το No1 site για online delivery που άλλαξε τον τρόπο που παραγγέλνουμε φαγητό, αποδεικνύει ξανά πως η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με τη Domino’s Pizza, προσέφερε, τη Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, 300 γεύματα αγάπης σε 10 φορείς φιλοξενίας παιδιών με την υποστήριξη του ΜΠΟΡΟΥΜΕ – την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της δράσης #tromeparea, τα 300 γεύματα διαμοιράστηκαν στους παρακάτω φορείς:

Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιού
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Δυτικής Αττικής “Η Ελπίδα”
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Στερούμενων Ατόμων “Οι Άγιοι Ανάργυροι”
Ίδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρηκόων Ελλάδας
Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων
Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου ο Άγιος Αλέξανδρος
Οικοτροφείο Θηλέων Αγία Τριάς
Στέγη Προστασίας Ανηλίκων Καλός Ποιμήν
Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα
Σύλλογος Μερίμνης Ανηλίκων

photo2Η πρωτοβουλία #tromeparea του e-FOOD, εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο, όπου μοιράστηκαν άλλα 300 δωρεάν γεύματα σε συνεργασία με την Domino’s Pizza και την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την αφετηρία μιας σειράς ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του e-FOOD.gr .