Έχεις ακίνητο; Έχεις EasyBnb

Έχεις ακίνητο; Έχεις EasyBnb

Μια νέα υπηρεσία που δίνει αξία στο αναξιοποίητο ακίνητο σου.

Λύση σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αναξιοποίητων ακινήτων στην Αττική φιλοδοξεί να δώσει, με τον πλέον εύκολο για αυτούς τρόπο, η υπηρεσία EasyBnb.

Με το δεδομένο των 2,7 εκατομμυρίων τουριστών το έτος (6,5 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις), αλλά και τη διάδοση της υπηρεσίας AirBnb, η EasyBnb διευκολύνει τη διάθεση των κενών κατοικιών στους επισκέπτες της Αττικής, μετατρέποντας την όλη διαδικασία σε θέμα μερικών λεπτών.

Η EasyBnb, η οποία δημιουργήθηκε από τους Νάσο Γαβαλά (ιδιοκτήτης αρχιτεκτονικής εταιρείας και ιδρυτής startup εταιρειών με έδρα το Λονδίνο και την Στοκχόλμη) και Πέτρο Δεμερτζή (δημοσιογράφος για 18 χρόνια σε έντυπα, τηλεόραση και ραδιόφωνο, ο οποίος ασχολείται πλέον με τον χώρο των επιχειρήσεων), αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη και φροντίδα ενός ακινήτου διαθέσιμου για ενοικίαση μικρής διάρκειας με σκοπό οι ιδιοκτήτες του να απαλλαγούν από κάθε δυσκολία και βάρος, και έχει χτίσει μια ομάδα από επαγγελματίες τεχνικούς και καθαρίστριες, που φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια για να γίνει ένα ακίνητο απολύτως ελκυστικό και λειτουργικό για κάθε υποψήφιο ενοικιαστή από όλες τις γωνιές του κόσμου, αλλά και για να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας σε όλους τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, η EasyBnb :

• Αξιολογεί δωρεάν το διαμέρισμα σου και προτείνει λύσεις.
• Φροντίζει για την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σου.
• Φτιάχνει και διαχειρίζεται πλήρως την καταχώρηση σου στο Airbnb.
• Βρίσκει, επικοινωνεί και αξιολογεί τους υποψήφιους ενοικιαστές.
• Διαχειρίζεται τις κρατήσεις και κανονίζει την παραλαβή-παράδοση «μισθωμάτων».
• Είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία και τα αιτήματα των ενοικιαστών 24/7.
• Καθαρίζει το χώρο σου με εξειδικευμένα συνεργεία.
• Αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες και πληρώνει αμέσως.

Και το κυριότερο, οι υπηρεσίες της χρεώνονται μόνο όταν υπάρξει κέρδος για τον ιδιοκτήτη.

Ενισχύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, η νέα υπηρεσία προσφέρει μια σειρά από έξτρα δώρα και υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους των ακινήτων που διαχειρίζεται, ώστε να τα προτιμούν περισσότεροι και πιο αξιόπιστοι ενοικιαστές, αλλά και να μεγιστοποιεί τα κέρδη των ιδιοκτητών. Ενδεικτικά, προσφέρει δωρεάν Sim κάρτες με ελληνικά νούμερα, έκπτωση ως και 20€ στην πρώτη διαδρομή με τα ταξί που συνεργάζονται με την Uber, εκπτωτικά κουπόνια από τα McDonalds, εκπτώσεις σε αρκετά καταστήματα και εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας, ενώ βρίσκονται εν εξελίξει και μια σειρά από άλλες αντίστοιχες συμφωνίες που θα μεγιστοποιεί τα κέρδη των ενοικιαστών. Όλα αυτά, συμπεριλαμβάνονται σε ένα όμορφο και εύχρηστο booklet που βρίσκει κάθε ενοικιαστής στο διαμέρισμα/σπίτι μόλις μπει μέσα.

Επίσης, η EasyBnb προσφέρει κορυφαίας ποιότητας κλινοσκεπάσματα και πετσέτες και τον καθαρισμό τους σε όλους τους συνεργάτες της, αν δεν επιθυμούν να παρέχουν τα δικά τους.

Με τις επιπλέον αυτές παροχές η EasyBnb ενισχύει σημαντικά τα πλεονεκτήματα της κάθε «μίσθωσης» και αντιστοίχως τις ημέρες διάρκειας της, μεγιστοποιώντας το τελικό κέρδος του εκάστοτε ιδιοκτήτη.