Εmirates και Ryanair αναζητούν αεροσυνοδούς ξανά στην Ελλάδα

Εmirates και Ryanair αναζητούν αεροσυνοδούς ξανά στην Ελλάδα

Οι δυο διεθνείς αεροπορικές εταιρείες διοργανώνουν Ημέρες Καριέρας αναζητώντας Έλληνες για το πλήρωμα καμπίνας.

Ημέρες καριέρας πραγματοποιούν αυτό το μήνα δύο διεθνείς αεροπορικές εταιρείες αναζητώντας Έλληνες για πλήρωμα καμπίνας. Η μία εταιρεία είναι η Emirates και η άλλη είναι η Ryanair μέσω της Crewlink, της ιρλανδικής εταιρείας “στρατολόγησης” προσωπικού.

Αναλυτικότερα, οι ιθύνοντες της Emirates πραγματοποιούν ανοικτή Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Electra Palace» στην Πλάκα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιδείξουν το βιογραφικό τους κι εφόσον διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία αξιολόγησης για το πλήρωμα καμπίνας. Η διαδικασία αυτή θα πραγματοποιηθεί είτε την ίδια είτε την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων. Οι τελικές συνεντεύξεις θα προγραμματιστούν λίγες ημέρες μετά την Ημέρα Καριέρας, γι αυτό και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα όλα τα αντίγραφα των εγγράφων και των πιστοποιητικών τους.

Η εταιρεία Crewlink με έδρα την Ιρλανδία που συνεργάζεται με την αεροπορική εταιρεία Ryanair προγραμμάτισε μια σειρά εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με στόχο την κάλυψη θέσεων. Μέσω της ιστοσελίδα της Crewlink μπορεί να βρει κανείς τις Ημέρες Καριέρας και να ενημερωθεί γι αυτές. Ειδικότερα, στις 16 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί σχετική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και μπορεί κανείς να υποβάλει την αίτηση του, ενώ για τις 17 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί επιπλέον εκδήλωση στην Αθήνα.

Επιπλέον εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιανουαρίου του 2016 στην Αθήνα και στις 13 Ιανουαρίου και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Crewlink και στην εξής ιστοσελίδα:  http://www.crewlink.ie/en/recruitment-days.