Ένα πληκτρολόγιο τύπου Blackberry για το iPhone

Ένα πληκτρολόγιο τύπου Blackberry για το iPhone

Το Type είναι μαζί θήκη και ένα πολύ αποτελεσματικό keyboard.

Όσες αρετές και αν έχει το iPhone, όσο υπέροχο design και όσο χρήσιμες εφαρμογές κι αν ενσωματώνει, το πληκτρολόγιό του παραμένει μέτριο, χωρίς η Apple να επιτρέπει να εγκατασταθεί κανένα custom. Επιπλέον, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πληκτρολογήσουν στην οθόνη σε όλα τα smartphones νέας γενιάς.

Το Typo είναι ένα πληκτρολόγιο που έρχεται να δώσει λύση σε όλα αυτά μαζί. «Κουμπώνει» στο κάτω μέρος του κινητού, επικοινωνεί μαζί του μέσω bluetooth και είναι backlit ώστε να φαίνεται ακόμα και στο σκοτάδι. Είναι ακριβές, δίνει feedback στα δάχτυλα του χρήστη ενώ, το σημαντικότερο, αφήνει ελεύθερη ολόκληρη την οθόνη -που κανονικά θα καλυπτόταν από το virtual keyboard- δίνοντας 40% περισσότερο χώρο ενώ πληκτρολογείς.

Typo1

Το look and feel του θυμίζει αρκετά Blackberry, για αυτό και η ίδια η Blackberry μήνυσε την περασμένη Παρασκευή το Typo για παραβίαση πατέντας, ίσως επειδή πιστεύει πως είναι η μόνη που μπορεί να έχει physical πληκτρολόγιο σε ένα κινητό. Το σίγουρο είναι πως του κάνει παγκόσμια δωρεάν διαφήμιση.

Το Typo κοστίζει 99 δολάρια στις ΗΠΑ και λειτουργεί μόνο με iPhone 5 και 5S.

Δείτε το σε δράση