ΕΨΑ: «Εθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards

ΕΨΑ: «Εθνικός Πρωταθλητής» στα European Business Awards

Mε τον τίτλο «National Champion» διακρίθηκε η ΕΨΑ στην κατηγορία «Business of the Year».

Με τη διάκριση αυτή, η εταιρεία διεκδίκησε τη δική της θέση μεταξύ των 60 National Champions των European Business Awards 2014/2015, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς, στην Ευρώπη, στον τομέα τον επιχειρήσεων.

Τα European Business Awards, που διοργανώνονται για 8η συνεχή χρονιά, αποτελούν επιχειρηματικά βραβεία με παγκόσμιο κύρος που στόχο έχουν την επιβράβευση της επιχειρηματικότητας, των καλών πρακτικών και της καινοτομίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

H ΕΨΑ διακρίθηκε ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις, από 33 χώρες της Ευρώπης που έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση, περνώντας στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού κατά το οποίο θα διεκδικήσει την κατάταξή της μεταξύ των 100 πιο ισχυρών εταιρειών της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τίτλος «Ruban d’Honneur». Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο του 2015 και μετέπειτα θα ακολουθήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο των συνεντεύξεων ενώπιον του πάνελ των κριτών, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα. Το καλοκαίρι του 2015 θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές της κάθε κατηγορίας.

Η συγκεκριμένη διάκριση της ΕΨΑ αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ποιότητα, τις καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές και τα σημαντικά αποτελέσματα που επιτυγχάνει στην αγορά, ανταμοιβή για όλους όσους εργάζονται σκληρά, δημιουργούν και καινοτομούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, ανταγωνιζόμενοι επάξια μεγαλύτερες επιχειρήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Η ΕΨΑ πληρεί τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης καθώς πέρασε στο 2ο στάδιο του διαγωνισμού όπου υπέβαλλε την παρουσίαση της εταιρείας σε μορφή video διάρκειας 5 λεπτών.

Κατά τη διάρκεια της 2ης φάσης της διοργάνωσης, η εταιρεία έχει ανάγκη την ψήφο σας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς για περαιτέρω διάκριση και ανάδειξή ως leader στην κατηγορία που συμμετέχει.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας ισχύει για το διάστημα 07/01/15 – 24/02/15.

Η ψήφος σας θα πάει την ΕΨΑ στην κορυφή! Ψηφίστε ΕΔΩ