«Φουσκώνει το ποτάμι» του γάλακτος

«Φουσκώνει το ποτάμι» του γάλακτος

Αναβρασμός στην κυβέρνηση για τη συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας για το γάλα - Όλο και περισσότεροι βουλευτές δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τη ρύθμιση.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, η κυβερνητική κρίση για το γάλα. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, διεξήχθη σε υψηλούς τόνους, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, να ζητούν λεπτομερή ενημέρωση για την εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να τους ενημερώσει ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης. Παράλληλα, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετέφερε στον πρόεδρο της επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Βλάχο την πρόταση των αγελαδοτρόφων, την οποία πολλοί βουλευτές έχουν χαρακτηρίσει θετική.

Οι διαφοροποιήσεις πάντως των βουλευτών της κυβέρνησης, είναι καθημερινές και το μήνυμα είναι σαφές. Αν δεν υπάρξει βελτίωση της ρύθμισης, θα έχουμε θρίλερ στην ψηφοφορία.

Δύο επιπλέον βουλευτές της Ν.Δ εκφράζουν τη διαφωνία τους με τη συμφωνία με την τρόικα για το γάλα και συντάσσονται με την πρόταση του Μάξιμου Χαρακόπουλου και των αγελαδοτρόφων.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr