Η γοητεία της νέας BMW

Η γοητεία της νέας BMW

To νέο δημιούργημα της βαυαρικής φίρμας παρουσιάζεται με ένα μαγευτικό διαφημιστικό.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα αυτοκίνητα της χρονιάς που έρχεται είναι ο αντικαταστάτης των κουπέ και κάμπριο της σειράς 3 της BMW. Η σειρά 4 ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της εταιρείας μαζί με μια σειρά από πρακτικές λύσεις, όπως το ότι ο χώρος αποσκευών δεν περιορίζεται από την μαζεμένη οροφή ενώ όταν ανοίγει κανείς το πορτ μπαγκάζ με το αυτοκίνητο «ξεσκέπαστο», ένας υδραυλικός μηχανισμός ανυψώνει ελαφρά όλο το σύστημα για τη διευκόλυνση της φόρτωσης.

1/3

Ο μικρότερος κινητήρας της σειράς θα είναι ένας δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος με ισχύ 240 ίππων που θα επιταχύνει την 428i από τα 0-100 σε 6,2 δευτερόλεπτα. Οι πιο απαιτητικοί θα πάνε απ’ ευθείας στον εξακύλινδρο τριών λίτρων με τούρμπο, ισχύος 300 ίππων με επιτάχυνση 0-11 στα 5,5 δευτερόλεπτα. H τιμή τους στη Γερμανία αναμένεται να ξεκινά από 46.000 €.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν και τόση σημασία -είναι γνωστή η κορυφαία ποιότητα και καινοτομία της BMW-, άλλωστε κανείς δεν τα σκέφτεται όταν οδηγεί στους ειδυλλιακούς δρόμους του ολοκαίνουργιου διαφημιστικού όπου αποκαλύπτονται πρωτίστως η ομορφιά, η χάρη και η πρακτικότητα του νέου τετράτροχου που αναμένεται να γίνει αντικείμενο του πόθου για τους λάτρεις της ποιοτικής αυτοκίνησης.

Δείτε το βίντεο