To Google Play Movies στην Ελλάδα

To Google Play Movies στην Ελλάδα

Η υπηρεσία online αγοράς κι ενοικίασης ταινιών της Google είναι διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό.

H Google διευρύνει την γκάμα υπηρεσιών που παρέχει στο ελληνικό κοινό. Από σήμερα διαθέτει και στα Ελληνικά (μαζί με ακόμα 20 χώρες όπως η Αργεντινή, η Πολωνία και η Κροατία) την υπηρεσία της Google Play Movies.   

H υπηρεσία downloading ταινιών της Google επί πληρωμή, που προστίθεται στις υπηρεσίες Music, Books και Games επιτρέπει στους χρήστες την αγορά

-ή σε κάποιες περιπτώσεις- την ενοικίαση ταινιών, που θα επιλέξουν από μια μεγάλη και καλά κατηγοριοποιημένη λίστα με blockbusters, κλασσικές ταινίες κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία δεν περιλαμβάνει το κατέβασμα ή την ενοικίαση τηλεοπτικών σειρών.

Ο χρήστης πληρώνει το περιεχόμενο που επιθυμεί να κατεβάσει, επιλέγοντας πρώτα την ανάλυση (Standard ή High Definition – με το ανάλογο κόστος) στην οποία επιθυμεί να το παρακολουθήσει, και στη συνέχεια, καταβάλει το αντίτιμο μέσω του ψηφιακού «πορτοφολιού» Google Wallet με σύνδεση της πιστωτικής του κάρτας.

Η ενδεικτική τιμή πώλησης μιας ταινίας είναι 16,99 ευρώ για την HD version και 13,99 για την SD, ενώ η τιμή ενοικίασης είναι 4,99 για HD και 3,99 για SD.

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης του περιεχομένου τόσο από όλες τις συμβατές Αndroid συσκευές, είτε μέσω σύνδεσης του υπολογιστή του χρήστη, στην τηλεόρασή του, ενώ οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν και να κριτικάρουν κάθε ταινία, μετά το κατέβασμά της, μέσω του συστήματος αξιολόγησης της Google.   Σε αυτό το σύνδεσμο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία της Google, Play Movies.

Διαβάστε ακόμη:

Τα αερόστατα της Google έπιασαν δουλειά

Google My Business: Νέος αέρας επικοινωνίας

Ο Chrome ξεπέρασε για πρώτη φορά τον Internet Explorer