Η 8χρονη που «σαρώνει» στο YouTube

Η 8χρονη  που «σαρώνει» στο YouTube

Και βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες το μήνα...

Όλα δείχνουν πως το να είσαι vlogger – κοινώς video blogger – είναι το επάγγελμα του μέλλοντος κι αυτό γιατί τα «αστέρια» του YouTube δε βγάζουν απλά κάποια επιπλέον χρήματα, αλλά κάνουν ολόκληρες περιουσίες μέσα απ’ τα βίντεο τους.

Η ηλικία δε παίζει ρόλο. Είτε είσαι μαθητής δημοτικού, είτε έχεις πάρει σύνταξη. Αρκεί να κερδίσεις το κοινό.

Όπως η 8χρονη Charli που σήμερα κερδίζει τόσα χρήματα, που άλλοι υπάλληλοι δε μπορούν ούτε να φανταστούν.

Η ιστοσελίδα AdAge δημοσίευσε πρόσφατα την κατάταξη των «σταρ» του YouTube, σύμφωνα με τις μηνιαίες αποδοχές τους και δίνοντας βαρύτητα στις πιο «καυτές» κατηγορίες: ομορφιά και το στυλ και φαγητό και μαγείρεμα.

Στην κορυφή της λίστας με τους «μάγειρες του YouTube ήρθε η Charli και το κανάλι της CharlisCraftyKitchen. Πρόκειται για το κανάλι που ξεκίνησε η μικρή σεφ το 2012 μαζί με τη μικρότερη αδερφή της Ashlee σε ρόλο «δοκιμαστή» και παρουσιάζουν εντυπωσιακές συνταγές.

Σύμφωνα με την εταιρεία Outrigger Media η οποία συγκέντρωσε τα δεδομένα, το κανάλι κερδίζει κατά μέσο όρο 127.777 δολάρια το μήνα από διαφημίσεις και τις προβολές να ξεπερνάνε τα 29 εκατομμύρια κάθε μήνα.

Και αν νομίζατε πως πρόκειται για εύκολες συνταγές, να σας ενημερώσουμε πως στο κανάλι της Charli μπορεί κανείς να βρει συνταγές για cupcakes μέχρι τούρτες για παιδικά πάρτι.