Η Tesla ήρθε στην Ελλάδα

Η Tesla ήρθε στην Ελλάδα
Photo:

Το επενδυτικό πλάνο του Έλον Μασκ στη χώρα μας.

H Tesla Greece είναι γεγονός, επιβεβαιώνοντας πολλές διαδικτυακές ιστοσελίδες, οι οποίες είχαν αποκαλύψει την πρόθεση της μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας να επενδύσει στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Tesla μέσω θυγατρικής της στην Ολλανδία ίδρυσε ελληνική εταιρεία-θυγατρική την Tesla Greece. Η νέα εταιρεία εμφανίστηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο ΓΕΜΗ και έλαβε ΑΦΜ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία άμεσα θα δημιουργήσει HUB το οποίο θα εγκατασταθεί στον Δημόκριτο στην Αθήνα.

Η Ελληνική θυγατρική θα ασχοληθεί και με την ενέργεια, ενώ αναμφίβολα ανοίγει πλέον ο δρόμος και για τα αυτοκίνητά της με την Tesla να αναζητά μία βάση για τη διανομή και πώληση αυτοκινήτων της τόσο στη νότια Ευρώπη, όσο και σε Ανατολικές χώρες.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Έλον Μασκ δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και του λαού της, ενώ όπως έχει δηλώσει παλαιότερα θεωρεί ότι είναι μία χώρα με επενδυτικές ευκαιρίες. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Αμερικανός επιστήμονας και επιχειρηματίας έχει και Έλληνες στην ομάδα του, όπως είναι ο επικεφαλής σχεδιαστής ηλεκτροκινητήρων Κωνσταντίνος Λάσκαρης.

Διαβάστε επίσης: Πώς έβγαζε χρήματα ο Έλον Μασκ πριν γίνει δισεκατομμυριούχος

Αυτός θα είναι ο νέος μισθός του Έλον Μασκ