Κερδίστε 100.000€ αν η Ελλάδα βγει πρώτη στον όμιλό της

Κερδίστε 100.000€ αν η Ελλάδα βγει πρώτη στον όμιλό της

Κύπριος μεσίτης τινάζει την μπάνκα στον αέρα σε περίπτωση που η εθνική ομάδα διακριθεί στη Βραζιλία.

Η κυπριακή εταιρεία Imperio Properties επιχειρεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το φετινό παγκόσμιο κύπελλο και προσφέρει 100.000€ σε κάθε αγοραστή, σε περίπτωση που η ελληνική εθνική ομάδα τερματίσει πρώτη στον όμιλό της.

Η επιταγή των έξι μηδενικών θα δοθεί σε όλους όσους αγόρασαν κάποιο διαμέρισμα μέσα τον μήνα Μάιο, αρκεί ο Γιώργος Καραγκούνης και η «παρέα» του να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Ιαπωνίας, της Κολομβίας και της Ακτής Ελεφαντοστού.

Η προσφορά του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Γιάννη Μισιρλή, αφορά ντόπιους και διεθνείς αγοραστές, και σύμφωνα με την Imperio η προσφορά αυτή είχε θετικές επιπτώσεις στις πωλήσεις της.

«Μπορεί να πήραμε το ρίσκο, όμως αυτός είναι ακριβώς και ο λόγος για τον οποίο στηρίζουμε την εθνικής Ελλάδος», δήλωσε ο κύριος Μισιρλής και συμπλήρωσε ότι «είτε κερδίσει τον όμιλο η Ελλάδα είτε όχι, αυτό δεν θα έχει καμία οικονομική επίπτωση στην Imperio. Θα φέρει όμως τεράστια αλλαγή στους αγοραστές!».

Η Imperio Properties συμπληρώνει δέκα χρόνια στο χώρο της σχεδίασης, κατασκευής και πώλησης πολυτελών οικιών (βίλες με γήπεδα γκολφ, μεζονέτες, μονοκατοικίες), γραφεία και καταστήματα. Η εταιρεία διατηρεί, εκτός από την Λεμεσό, γραφεία στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, τη Βηρυτό, το Κάιρο, τη Μόσχα την Αγία Πετρούπολη και δέκα ακόμη ρωσικές πόλεις.

Διαβάστε ακόμη: 

Μπορεί το Μουντιάλ να «αφυπνίσει» την Βραζιλία;

Goldman Sachs: Πόσο πιθανό είναι να πάρει η Ελλάδα το Μουντιάλ;

Σάμπα πολλών δισεκατομμυρίων

Aπό 3.000 έως 30.000 δολάρια το όνειρο του Μουντιάλ της Βραζιλίας