Κομψά και όμορφα γούρια για ένα ευτυχισμένο 2014

Κομψά και όμορφα γούρια για ένα ευτυχισμένο 2014

Τα κοσμηματοπωλεία ΠATSEAS υποδέχονται με θετική ενέργεια τη νέα χρονιά!

Τα κοσμηματοπωλεία ΠΑΤSEAS σας εύχονται καλή και δημιουργική χρονιά με δύο μοναδικά νέα γούρια στις μορφές ροζ επίχρυσου μενταγιόν και επιτραπέζιου διακοσμητικού! Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και υποδεχτείτε με στυλ και καλή τύχη το νέο έτος!

Το τετράφυλλο τριφύλλι
Το παγκόσμια αποδεκτό σύμβολο της καλής τύχης,το τετράφυλλο τριφύλλι αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή, καθόσον ο ισχύων αριθμός είναι το 4 και ο καινούριος χρόνος -2014- θα περιβάλλεται από τη «μυστηριώδη» δύναμή του για προστασία και ευημερία, με ρίζες που ανάγονται στην αρχαιότητα.

Το ένα φύλλο είναι για την Πίστη, το δεύτερο για την Ελπίδα, το τρίτο συμβολίζει την Αγάπη και το τέταρτο το κρατάτε για Γούρι!. Το τυχερό τετράφυλλο τριφύλλι θα διατίθεται στα κοσμηματοπωλεία ΠΑΤSEAS με τη μορφή ροζ επίχρυσου κρεμαστού μενταγιόν για το λαιμό.

Η Ελιά
Πολύτιμο και αγαπημένο δέντρο των Ελλήνων, η Ελιά, συνδεδεμένο με την αναγέννηση και το φως, καθώς  η χρησιμοποίησή του καθόρισε από την αρχαιότητα το συμβολισμό του ως «δέντρο του καλού». Αυτή είναι η μία από τις επιλογές των κοσμηματοπωλείων ΠΑΤSEAS για το γούρι της νέας χρονιάς,το κλαδί ελιάς, σύμβολο Γαλήνης, Γονιμότητος και Ειρήνης που στεφάνωσε ολυμπιονίκες και μετέτρεψε τη θλίψη σε Αισιοδοξία όταν το ιερό δέντρο των Αθηνών ξαναβλάστησε μετά την πυρπόλησή του από τους Πέρσες.

Θα βρείτα τα κοσμηματοπωλεία ΠΑΤSEAS:
ΨΥΧΙΚΟ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΗΦΙΣΙΑ-ΜΥΚΟΝΟΣ

ΤΗΛ 210-6717857