Ο Όμιλος Eurolife ERB σε κάνει να σκεφτείς «Τι έχει αξία για σένα;»

Ο Όμιλος Eurolife ERB σε κάνει να σκεφτείς «Τι έχει αξία για σένα;»
Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB λανσάρει καμπάνια επικοινωνίας, με τίτλο «Τι έχει αξία για σένα;», έχοντας ως στόχο να υπενθυμίζει σε κάθε άνθρωπο όλες τις αξίες και τις επιδιώξεις που τον παρακινούν καθημερινά.

«Τι έχει αξία για σένα;» με αυτό το ερώτημα ως κεντρικό άξονα της καμπάνιας του, ο Όμιλος Εurolife ERB επιδιώκει να μας κάνει να σκεφτούμε τι είναι αυτό που έχει περισσότερη σημασία για εμάς, από τα πιο μικρά πράγματα, όπως ο ήχος των τζιτζικιών μέχρι τις στιγμές που γεννιούνται τα «θέλω» μας.

Ο Όμιλος, μέσα από την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία του υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην καμπάνια «πίσω από ό,τι έχει αξία για σένα, βλέπουμε όλα όσα μπορείς να καταφέρεις».

Με έναν πιο φρέσκο, πιο διαφορετικό, πιο ανθρώπινο τρόπο αφηγείται το σκοπό του Ομίλου Eurolife ERB, ο οποίος ασφαλίζει όλα αυτά που έχουν αξία για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Ποιος είναι ο ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB

Ο ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB, μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited, σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με την κληρονομιά της πολυετούς εμπειρίας του και με σταθερές τις θεμελιώδεις αρχές του, έχει πετύχει να βρίσκεται στο επίκεντρο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο.

Ως Όμιλος επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τις οικονομικές επιδόσεις του Ομίλου, είναι πρώτος σε κερδοφορία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με 21,3 εκατ. ευρώ λειτουργικά κέρδη προ φόρων και 198,3 εκατ. ευρώ συνολικά κέρδη προ φόρων (2018). Επιπλέον, είναι o δεύτερος σε παραγωγή με 436 εκατ. ευρώ εγγεγραμμένα ασφάλιστρα (2018). Το σύνολο του ενεργητικού του ανέρχεται στα 2,8 δισ. ευρώ και το συνολικό ποσό αποζημιώσεων στα 194 εκατ. ευρώ, για το 2018. Απασχολεί πάνω από 350 άτομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι επενδύσεις σε έργα υποδομών μέσα στο 2018 φτάνουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Όμιλος έχει καταφέρει, μέσα από την ώθηση της Fairfax και τη συνεργασία του με τη Eurobank όπως επίσης και με ένα ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα (περισσότεροι από 1.200 συμβεβλημένοι ασφαλιστικοί συνεργάτες), να διαθέτει οικονομική ευρωστία και να υπερκαλύπτει με άνεση τους απαιτούμενους δείκτες φερεγγυότητας.

Η πρωτοποριακή δράση του Ομίλου ενισχύεται μέσα από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, που παίζουν σημαντικό ρόλο στις λειτουργίες του. Επενδύει συστηματικά και με συνέπεια στην τεχνολογία και την καινοτομία, υλοποιώντας έργα για τον ψηφιακό του εκσυγχρονισμό ενώ παράλληλα ανανεώνει τις υποδομές του με νέες τεχνολογικές πρακτικές, ώστε η εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες του να είναι πραγματικά σύγχρονη. Πιο αναλυτικά, στα έργα του ψηφιακού του εκσυγχρονισμού ανήκουν:

    • Το portal Eurolife Partners, μέσω του οποίου όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν, εύκολα και γρήγορα, να ετοιμάσουν προσφορές, να εκδώσουν και να παρακολουθούν συμβόλαια, να προχωρούν σε τιμολογήσεις, για όλες τις ροές του Ομίλου Eurolife ERB.
    • Την πλατφόρμα Eurolife Connect, μέσω της οποίας κάθε πελάτης μπορεί να έχει πλήρη εικόνα του ασφαλιστικού προφίλ του στον Όμιλο, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες όπως συμβόλαια, αιτήματα αποζημιώσεων και πληρωμή ασφαλίστρων.
    • Την πλατφόρμα Salesforce CRM, η οποία είναι ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Salesforce, την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων CRM παγκοσμίως. Με την πλατφόρμα αυτή, τα στελέχη του Ομίλου μπορούν να διαχειρίζονται σε πραγματικό χρόνο τα αιτήματα των πελατών τους, δίνοντάς τους πλήρη εικόνα για τα προγράμματα, τα αιτήματα και τις συναλλαγές κάθε πελάτη, προσφέροντας μια αποτελεσματική, σύγχρονη και προσωποποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης.
    • Η επένδυση σε ένα κορυφαίο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης, σε συνεργασία με τη DataRobot, μια πρωτοποριακή εταιρεία που ασχολείται με το ΑΙ και τις εφαρμογές του. Το συγκεκριμένο εργαλείο χρησιμοποιεί μοντέλα αυτοματοποιημένης γνώσης (machine learning), δίνοντας πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό αλγορίθμων. Με ανάλυση δεδομένων, επιτρέπει αυτοματοποιημένη μάθηση για τάσεις, ζημιές, ακυρώσεις συμβολαίων κ.λπ.

Στο επίκεντρο της δραστηριότητας του Ομίλου παραμένει, φυσικά, ο άνθρωπος. Έτσι, στις προτεραιότητες στο στρατηγικό πλάνο του είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών, ο σχεδιασμός και η προώθηση νέων προϊόντων, η αξιοποίηση των assets του, η ανάπτυξη νέων έργων και υποδομών τεχνολογίας και η περαιτέρω ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού, με το να γίνει ένας employer of choice για νέους επαγγελματίες, από όποιο αντικείμενο κι αν προέρχονται. Ο Όμιλος Eurolife ERB ήδη στελεχώνει τις διάφορες διευθύνσεις του με ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων (από αναλογιστές και συμβούλους πωλήσεων, μέχρι marketing, data scientists και developers).

Προκειμένου να παραμένουν οι εργαζόμενοι του Ομίλου ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας αλλά και ενημερωμένοι σχετικά με τις νέες εξελίξεις, ο Όμιλος επενδύει και σε ευέλικτες εκπαιδευτικές δραστηριότητες για το δίκτυο συνεργατών του, όπως επαγγελματική πιστοποίηση, επανεκπαίδευση & επαναπιστοποίηση διαμεσολαβητών, εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, καθώς και το ΠΜΣ Advanced Program in Management for Insurance Executives, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ο Όμιλος παραμένει ενεργό μέλος της κοινωνίας, με το να αφουγκράζεται τις ανάγκες των ανθρώπων και να δίνει λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο να επιστρέφει, κάθε χρόνο, μέρος της κερδοφορίας του Ομίλου στην κοινωνία. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα σχεδιάζει και υλοποιεί στοχευμένες δράσεις σε 3 βασικούς πυλώνες (ποιότητα ζωής, παιδεία/ πολιτισμός, επιχειρηματικότητα).

Επομένως, η νέα καμπάνια εμπεριέχει τη συνολική δραστηριότητα του Ομίλου Eurolife ERB, που ασφαλίζει όλα αυτά που έχουν αξία για τον κάθε άνθρωπο, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να επικοινωνήσει την αισιοδοξία, την ικανοποίηση και την προσδοκία για όλα αυτά που επιδιώκει κανείς.

Παρακολουθήστε το βίντεο της εν λόγω καμπάνιας εδώ: