Το περιοδικό Fortune κυκλοφορεί στα περίπτερα

Το περιοδικό Fortune κυκλοφορεί στα περίπτερα

Από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου σε σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. 

To τρίτο τεύχος του περιοδικού Fortune, που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, κυκλοφορεί και στα περίπτερα όλης της Ελλάδας από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Το τεύχος έχει «άρωμα γυναίκας, με ένα αφιέρωμα στις πιο ισχυρές Ελληνίδες στις business. Οι γυναίκες σήμερα έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή του παγκόσμιου επιχειρείν και οι Ελληνίδες δεν αποτελούν πλέον εξαίρεση. Με κριτήρια που συνδέονται με το οικονομικό μέγεθος και την σημασία της επιχείρησης, την ευρωστία και την κατεύθυνσή της (εξωστρέφεια, καινοτομία, δυναμικότητα), το βιογραφικό και τα προσωπικά επιτεύγματα της κάθε μιας και την εταιρική και κοινωνική τους επιρροή, οι συντάκτες μας επέλεξαν και παρουσιάζουν τις 20 πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις. Είναι όλες επικεφαλής ισχυρών εταιρειών, κατέχοντας θέσεις – κλειδιά και αποδεικνύουν ότι «sky is the limit». Όταν μάλιστα βγουν από τα σύνορα της χώρας μεγαλουργούν, αν κρίνουμε από τα επιτεύγματα δέκα κορυφαίων διεθνών Ελληνίδων, που είτε από επιλογή είτε από τύχη, ζουν και δραστηριοποιούνται εκτός των συνόρων.

Ακόμα στο τεύχος θα βρείτε αφιέρωμα στις καλύτερες εταιρείες για εργασία στην Ελλάδα, συνεντεύξεις, business stories , επενδυτικές προβλέψεις για το 2014, αφιέρωμα στην ελληνική προεδρία της ΕΕ και όλες τις μόνιμες στήλες του περιοδικού ανανεωμένες με πλούσια θέματα.