Πυρκαγιά στη Βάρη: Εκκενώθηκαν προληπτικά τα παιδικά χωριά SOS και γηροκομείο

Πυρκαγιά στη Βάρη: Εκκενώθηκαν προληπτικά τα παιδικά χωριά SOS και γηροκομείο
Πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βάρης-Κορωπίου, Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, απομακρύνθηκαν παιδιά από τα χωριά SOS για προληπτικούς λόγους, αφού η φωτιά είναι σε κοντινή απόσταση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στην Πυροσβεστική ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στη Βάρη στην οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου στην συνοικία Χέρωμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην οδό Οδυσσέως Ανδρούτσου, στην περιοχή Βάρης- Κορωπίου.

Μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, απομακρύνθηκαν παιδιά από τα χωριά SOS για προληπτικούς λόγους, αφού η φωτιά είναι σε κοντινή απόσταση.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού σε φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βάρης-Κορωπίου, Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Μετά από εισήγηση της Πυροσβεστικής, απομακρύνθηκαν παιδιά από τα χωριά SOS για προληπτικούς λόγους, αφού η φωτιά είναι σε κοντινή απόσταση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πριν από λίγο απομακρύνθηκαν ηλικιωμένοι από γηροκομείο. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της πυρκαγιάς, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ευλεπίδων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της λεωφόρου Αναργυρούντος.