Σαμαράς: Εάν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες

Σαμαράς: Εάν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες

Οι εκλογές σήμερα δεν εξυπηρετούν το συμφέρον του τόπου φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Συζήτηση στο εντευκτήριο της Βουλής είχε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που παρευρίσκονταν στη συζήτηση του Τρίτου Θερινού Τμήματος της Βουλής.

Ανάμεσα τους ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Σταικούρας, ο Γιάννης Μιχελάκη, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μανούσος Βολουδάκης, ο Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Δημήτρης Τσουμάνης και ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο κ. Σαμαράς επικεντρώθηκε στις πρόσφατες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως «Εάν του δοθεί ποτέ η ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει κάτι που δεν θα γίνει ποτέ τότε θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες».

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μιχελάκης φέρεται να ρώτησε τον Αντώνη Σαμαρά αν η συζήτηση για το χρέος θα ολοκληρωθεί ως τα τέλη του χρόνου,ενώ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ανέφερε ότι αν γίνουν πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, «θα πάμε με άλλον αέρα στη συνέχεια».

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο γραφείο του στη Βουλή είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους: «Όποιος σήμερα μιλάει για εκλογές ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα».