Η Samsung επιλέγει το «ελληνικό» Fleksy για το smartwatch Gear S

Η Samsung επιλέγει το «ελληνικό» Fleksy για το smartwatch Gear S

Το ολοκαίνουριο «έξυπνο» ρολόι της Samsung θα έχει προεγκατεστημένο το πληκτρολόγιο αφής που έφτιαξαν Έλληνες developers.

Το Fleksy, δημιούργημα του Γιάννη Βερδελή και του Κώστα Ελευθερίου, είναι το ταχύτερο πληκτρολόγιο αφής στον κόσμο, έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. δολάρια χρηματοδότηση και έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο λειτουργίας από το κλασικό πληκτρολόγιο αφής των κινητών.

Οι αρετές του και η ευκολία χρήσης έκαναν τη Samsung να προχωρήσει σε στρατηγική συμφωνία με τους Έλληνες δημιουργούς και να το παρέχει προεγκατεστημένο σε κάθε smartwatch Gear S, το ολοκαίνουριο έξυπνο ρολόι της Samsung που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση IFA σε λίγες μέρες στο Βερολίνο. Μάλιστα στα stand της εταιρείας όλοι όσοι δοκιμάσουν το Gear S θα έχουν ως default πληκτρολόγιο το Fleksy.

Με το Fleksy ο χρήστης θα μπορεί να πληκτρολογεί απευθείας από τον καρπό του σε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν κείμενο (από social media και chat μέχρι SMS και επεξεργασία επαφών).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρώτη μας ΟΕΜ συμφωνία, και μάλιστα στο οικοσύστημα της Samsung», μας είπε ο ιδρυτής και COO Γιάννης Βερδελής. «Είναι ένα σημαντικότατο βήμα για το Fleksy στην προσπάθειά μας να εδραιώσουμε την τεχνολογία μας ως βασική και πρώτη στην αγορά στις “έξυπνες” συσκευές».

Το Fleksy λειτουργεί ήδη, ως πληκτρολόγιο επιλογής, με τα smartwatch Gear 2 και Gear 2 Neo της Samsung. Όπως μας επεσήμανε ο Κώστας Ελευθερίου, ιδρυτής και CEO, το Fleksy είναι στο Top 3 των εφαρμογών του Gear.

Δείτε γιατί το Fleksy ξεχωρίζει από όλα τα άλλα πληκτρολόγια αφής