Tα πρώτα 29 καταστήματα της Μαρινόπουλος που θα βρεις ξανά προϊόντα

Tα πρώτα 29 καταστήματα της Μαρινόπουλος που θα βρεις ξανά προϊόντα

Το news247 παρουσιάζει την λίστα με τα καταστήματα Carrefour και Μαρινόπουλος που επέλεξε η Σκλαβενίτης να τροφοδοτήσει πρώτα.

Κωστής Χριστοδούλου

Από είκοσι καταστήματα στην Αττική, οκτώ στην Θεσσαλονίκη και ένα στην Καβάλα αποφάσισε να γράψει η Σκλαβενίτης την πρώτη σελίδα στο καινούργιο κεφάλαιο που τώρα ξεκινάει για τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος.

Πρόκειται τόσο για υπερμάρκετ Carrefour όσο και για καταστήματα πόλης, Μαρινόπουλος και αν και πρόκειται για μικρό αριθμό, ειδικά στην Αττική, καλύπτουν ένα μεγάλο αριθμό περιοχών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα καταστήματα:

Η τροφοδοσία στα παραπάνω καταστήματα έχει ξεκινήσει ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς η διοίκηση της Σκλαβενίτης, όπως είχε δεσμευθεί, διαθέτει κεφάλαια από την ενδιάμεση χρηματοδότηση ώστε να επιστρέψουν στην κανονικότητα τα καταστήματα της Carrefour Μαρινόπουλος. Μία κανονικότητα όμως που αν όλα πάνε κατ’ ευχήν δεν αναμένεται να έρθει πριν από την άνοιξη του 2017 για ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα γιγαντιαίο εγχείρημα τόσο σε κεφάλαια που θα χρειαστούν όσο και σε διαπραγματεύσεις και διαδικασίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο news247.gr