Αυτές είναι οι αγαπημένες μάρκες πολυτελείας για τους millennials

Αυτές είναι οι αγαπημένες μάρκες πολυτελείας για τους millennials
epa04749635 A woman walks past a store of luxury brand Gucci at a shopping mall in Beijing, China, 15 May 2015. A slowing economy and a government crackdown on corruption and gift-giving has affected the sales of luxury goods in China with negative one percent growth last year at approximately 115 billion RMB (16 billion euros) according to Bain & CompanyÕs 2014 China Luxury Market Study released in January 2015. EPA/HOW HWEE YOUNG Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών συμμετείχαν στην αύξηση κατά 85% στο εμπόριο ειδών πολυτελείας την περσινή χρονιά.

Οι millennials αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για τα μελλοντικά τους έσοδα σε σχέση με πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας και επομένως ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε είδη πολυτελείας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα σε πάνω από 3.000 καταναλωτές από την Κίνα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που πραγματοποιήθηκε από την UBS Group AG. Άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών συμμετείχαν στην αύξηση κατά 85% στο εμπόριο ειδών πολυτελείας την περσινή χρονιά και θα αντιπροσωπεύσουν το 45% ενός συνολικού ποσού που ξοδεύεται σε είδη πολυτελείας μέχρι το 2025, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Η Gucci και η Louis Vuitton είναι οι αγαπημένες μάρκες των millennials, σύμφωνα με την έρευνα και τα δεδομένα που αναλύθηκαν από την UBS. Ενώ η πρόθεση του να αγοράσουν από το διαδίκτυο είναι υψηλότερη στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα σε σχέση με καταναλωτές μεγαλύτερης ηλικίας, τα φυσικά καταστήματα συνεχίζουν να κατέχουν υψηλές θέσεις στα προτιμώμενα μέρη για ψώνια.

Οι Κινέζοι millennials, η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη πίσω από τις αυξήσεις των πωλήσεων, διαθέτει περίπου το 20% του εισοδήματος από την πώληση προϊόντων πολυτελείας, ένα παρόμοιο ποσοστό με τις παλαιότερες γενιές. Οι νέοι άνθρωποι στην Ιταλία και τις ΗΠΑ έχουν μεγαλύτερα διαθέσιμα ποσά για να ξοδεύουν σε σχέση με τους μεγαλύτερούς τους, σύμφωνα με την έρευνα.