Αν θέλετε iPhone X από το eBay, κοστίζει 60.000 δολάρια

Αν θέλετε iPhone X από το eBay, κοστίζει 60.000 δολάρια

Αλλά μπορείτε να το βρείτε και σε προσφορά, στα …20.000 δολάρια.

Κάποιοι χρήστες του eBay βρήκαν τον τρόπο να βγάλουν λεφτά, ικανοποιώντας παράλληλα όσους δεν μπορούν να περιμένουν ούτε λεπτό μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το iPhone X τους.

Αμέσως μόλις η Apple και οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας άρχισαν να πωλούν προ-παραγγελίες την Παρασκευή, κάποιοι τυχεροί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν παράδοση της συσκευής την ημέρα παρουσίασης της άρχισαν να πουλούν αυτά τα προϊόντα σε αυτόν που υποβάλλει την υψηλότερη προσφορά στο eBay.

Κάπως έτσι, ένα iPhone X (προ-παραγγελία μέσω της T-Mobile) διατίθεται προς πώληση για 60.000 δολάρια.

Και αυτοί που ψάχνουν ξεκλείδωτο iPhone X μπορούσαν να το πάρουν απ’ το άτομο που το προ-παρήγγειλε για 20.000 δολάρια. Κάποιες συσκευές, μάλιστα, διατίθενται «μόνο» για 5.000 δολάρια.

Το iPhone X ήταν διαθέσιμο για προ-παραγγελίες την Παρασκευή. Μέσα σε λίγα λεπτά, η αρχική προμήθεια iPhone X στο Apple.com ξεπούλησε, μεταφέροντας έτσι για αργότερα τις ημερομηνίες αποστολής όλων των επόμενων παραγγελιών.

Για όλες τις προ-παραγγελίες, η Apple υπόσχεται παραλαβή τον Δεκέμβριο.

Το να περιμένεις για έξι εβδομάδες ίσως και να μην είναι πρόβλημα για κάποιους. Οι πωλητές στο eBay, όμως, ελπίζουν ότι θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που να θέλουν να αποκτήσουν ένα iPhone X και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν χιλιάδες δολάρια για να έχουν πρόσβαση στις συσκευές που έχουν γίνει προ-παραγγελία.

Όλες οι αγγελίες στο eBay υπόσχονται ότι μόλις η Apple στείλει το iPhone X στους αγοραστές, αυτοί δεν θα το ανοίξουν αλλά θα το στείλουν στον άνθρωπο που αγόρασε τη συσκευή στο eBay.

Όμως, οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να επαληθευτεί ότι ο πωλητής έχει πράγματι κάνει έγκυρη προ-παραγγελία, και φυσικά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το άτομο αυτό θα στείλει τη συσκευή στον αγοραστή.

Με άλλα λόγια, προσέξτε!

Τώρα, αν δεν μπορείτε να περιμένετε να αγοράσετε το 999 δολαρίων iPhone X και θέλετε να το πάρετε άμεσα, το eBay ίσως είναι μια λύση. Αν έχετε καραβιές χρήμα, βεβαίως.